«Λύγισε» η Ζήνα Κουτσελίνη για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

«Σκεφτόμουν να εγκαταλείψω την τηλεόραση αλλά όταν γνώρισα τον κύριο Γιαννόπουλο, είδα πως υπάρχει φως» είπε με δάκρυα στα μάτια η παρουσιάστρια

Την ευαίσθητή της πλευρά για άλλη μία φορά έδειξε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Star, Ζήνα Κουτσελίνη.

Για δεύτερη  χρονιά η παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», και πολλοί άλλοι καταξιωμένοι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές έγιναν μια μεγάλη αγκαλιά προκειμένου να βοηθήσουν το έργο του «Χαμόγελου του Παιδιού» , ούτως ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα και ρουχισμός, για τις δράσεις του σε όλη την  Ελλάδα.

Την ώρα που η παρουσιάστρια προέτρεπε τους τηλεθεατές της να καλέσουν στο 19810 για να βοηθήσουν, ένα πλάνο με ένα παιδάκι ήταν αρκετό για να την κάνει να  ξεσπάσει σε κλάματα.

«Για το χαμόγελο ρε γαμώτο. Δεν θέλω να κλάψω γιατί ξέρεις(σ.σ: είπε απευθυνόμενη στον Σπύρο Χαριτάτο. οι άνθρωποι που υπηρετούμε αυτό το μέσο έχουμε μάθει πολύ εύκολα να κράζουμε και να ξεφωνίζουμε τους ανθρώπους που εκφράζουν συναίσθημα. Όταν συνάντησα τον κύριο Γιαννόπουλο ήταν η περίοδος που ήθελα να φύγω από την τηλεόραση. Τότε είδα πόσο υπέροχα πράγματα μπορεί να κάνει κάποιος μέσα από την τηλεόραση. Όλα αυτά λοιπόν τα χρόνια το είχα πάντα στο μυαλό μου και έλεγα “ναι που τελικά μπορεί να υπάρξει φως”» είπε με σπασμένη φωνή η Ζήνα Κουτσελίνη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top