Η Σίσσυ Χρηστίδου γιορτάζει και το διασκεδάζει!

Τα δάκρυα της μαμάς της παρουσιάστριας

Η Σίσσυ Χρηστίδου γιορτάζει και το διασκεδάζει!

Η Σίσσυ Χρηστίδου σήμερα γιορτάζει μιας και το όνομα της είναι Θεοδοσία. Η εκπομπή ξεκίνησε με ένα τραγούδι του συζύγου της, Θοδωρή Μαραντίνη και του συγκροτήματος Onirama «Κλείσε τα ματιά και άφησε το μυαλό».

Η παρουσιάστρια χόρεψε, τραγούδησε και ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν. Ακόμα, ευχαρίστησε εκείνους που την θυμήθηκαν, οι οποίοι δεν είναι πολλοί,καθώς όλοι την φωνάζουν Σίσσυ.

Η ομάδα της ετοίμασε ένα συγκινητικό βίντεο με δηλώσεις και ευχές της μητέρας της από τη Θεσσαλονίκη.

«Θέλω να προσέχει τον εαυτό της γιατί όλα αυτά δεν μπορείς να τα απολαύσεις εάν δεν έχεις υγεία. Έτσι θα μπορεί να χαρεί το παιδί και τον άντρα της. Μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο με την κόρη μου. Ο Φίλιππος μου λέει μπες γιαγιά στο Skype. Μου λείπει που δεν τους έχω στο σπίτι μου και δεν τους μαγειρεύω. Έχω την έννοια πως είναι ,τι κάνουν», δήλωσε η μαμά της.

Μάλιστα έβαλε τα κλάματα όταν της ευχήθηκε χρόνια πολλά, καθώς πρόσθεσε «μου λείπει πολύ. Εύχομαι να είναι γερή και να αγαπά την οικογένεια της. Να κάνει άλλο ένα παιδάκι. Να μη μείνει με ένα. Αυτό εύχομ��ι μέσα από την ψυχή μου».

Όταν τελείωσε το βίντεο ,η Σίσσυ φανερά συγκινημένη τόνισε πως «είναι πολύ ύπουλο. Αφήστε τα κοντινά. Ύπουλη είναι και η μουσική..Ευχαριστώ στη μανούλα μου που μπήκε σε αυτή τη διαδικασία. Δεν της είναι εύκολο γιατί δεν είναι ούτε του χώρου ούτε είναι η δουλειά της».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top