Θέλεις να κάψεις λίπος στην κοιλιά; Κάνε αυτές τις ασκήσεις

Οι «θαυματουργές» ασκήσεις για να φύγει η κοιλιά

Ακολουθούν τέσσερις ασκήσεις που μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του λίπους στην περιοχή της κοιλιάς.

Έχεις άγχος; Ποιες τροφές να προτιμήσεις

Crunches

Ξάπλωσε ανάσκελα με τα γόνατα λυγισμένα και τα πόδια σου στο πάτωμα. Τοποθέτησε τα χέρια σου πίσω από το κεφάλι σου ή σταυρωμένα πάνω από το στήθος σου. Χρησιμοποίησε τους μυς του κορμού σου και ανόρθωσε τους ώμους σου από το πάτωμα, φέρνοντας το στήθος σου προς τα γόνατά σου. Κάνε εκπνοή όταν κάνεις crunch up και εισπνοή καθώς χαμηλώνεις την πλάτη. Στόχος 2-3 σετ των 15-20 επαναλήψεων.

Σανίδα

Ξεκίνα σε μια θέση push-up με τα χέρια σου ακριβώς κάτω από τους ώμους σου και το σώμα σου να σχηματίζει μια ευθεία γραμμή από το κεφάλι μέχρι τις φτέρνες. Δούλεψε τους μυς του κορμού σου και κράτα αυτή τη θέση, διατηρώντας τους κοιλιακούς σου σφιγμένους και την πλάτη σου επίπεδη. Κράτα για 30 δευτερόλεπτα έως 1 λεπτό ή όσο μπορείς να διατηρήσεις τη σωστή φόρμα. Επανάλαβε για 2-3 σετ.

Russian Twists

Κάθισε στο πάτωμα με τα γόνατά σου λυγισμένα και τα πόδια σου επίπεδα, γέρνοντας ελαφρά προς τα πίσω για να χρησιμοποιήσεις τον κορμό σου. Στερέωσε τα χέρια σου μπροστά σου ή κράτα ένα βάρος. Σήκωσε τα πόδια σου από το πάτωμα, ισορροπώντας στους γλουτούς σου. Στρίψε τον κορμό σου προς τα δεξιά, φέρνοντας τα χέρια ή το βάρος σου προς το πάτωμα δίπλα στο ισχίο σου. Επίστρεψε στο κέντρο και μετά στρίψε προς την αριστερή πλευρά. Στόχος 2-3 σετ των 12-15 επαναλήψεων σε κάθε πλευρά.


Crunches Ποδηλάτου

Ξάπλωσε ανάσκελα με τα χέρια πίσω από το κεφάλι και τα πόδια ανασηκωμένα, τα γόνατα λυγισμένα σε γωνία 90 μοιρών. Φέρε τον δεξιό σου αγκώνα προς το αριστερό σου γόνατο ενώ ταυτόχρονα ισιώνεις το δεξί σου πόδι. Περίστρεψε τον κορμό σου, φέρνοντας τον αριστερό αγκώνα προς το δεξί σου γόνατο ενώ ισιώνεις το αριστερό σου πόδι. Συνέχισε να εναλλάσσεις τις πλευρές με μια κίνηση πεταλιού. Στόχος 2-3 σετ των 15-20 επαναλήψεων σε κάθε πλευρά.

Συντάκτης: Ναταλία Πετρίτη 

Πηγή: www.allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top