Τips για να τρως περισσότερα φρούτα!

Πώς να προσθέσεις τα φρούτα στη διατροφή σου

Νιώθεις ότι θα έπρεπε να καταναλώνεις περισσότερα φρούτα στην καθημερινότητά σου, όμως δυσκολεύεσαι να το κάνεις πράξη; Το AllYou σου έχει τις καλύτερες συμβουλές για να το κάνεις πράξη, ενισχύοντας την υγεία σου για τα καλά!

Eφτά υγιεινά snacks με λίγες θερμίδες

Ξεκίνα τη μέρα σου με ένα φρούτο

Αντί να ξεκινήσεις με καφέ, δημητριακά ή άλλα γλυκάκια για πρωινό, δοκίμασε να ξεκινήσεις τη μέρα σου με ένα φρούτο. Όχι μόνο θα σου δώσει μια ώθηση ενέργειας αλλά θα προσθέσει και θρεπτικά συστατικά στη διατροφή σου.

Θέλεις να μειώσεις την αρτηριακή σου πίεση; Επέλεξε αυτές τις τροφές

Έχε τα μπροστά σου

Διατήρησε ένα μπολ με φρούτα στον πάγκο της κουζίνας, στο γραφείο ή στο τραπεζάκι του καφέ. Βλέποντας εύκολα τα φρούτα θα είναι πιο πιθανό να αρπάξεις ένα κατά τη διάρκεια της μέρας.

Πρόσθεσε φρούτα στα γεύματα ή τα σνακ σου

Κόψτε μερικά φρούτα και βάλτα τα σε γιαούρτι, στη σαλάτα σου, ή μαζί με τα δημητριακά σου σε πρωινό και βραδινό. Ένα μήλο ή μια μπανάνα για ένα μεσημεριανό σνακ είναι επίσης κορυφαία επιλογή.

Βάλε τα σε ένα smoothie

Πάγωσε φρούτα στη κατάψυξη, όπως σταφύλια, μούρα ή μπανάνες για ένα δροσερό και νόστιμο smoothie σε μια ζεστή μέρα, που λειτουργεί ως πλήρες γεύμα. 

Επίλεξε φρούτα για επιδόρπιο

Αντί για ένα γλυκό με ζάχαρη, επίλεξε ένα επιδόρπιο με βάση τα φρούτα, φτιάχνοντας μια φρουτοσαλάτα ή συνοδεύοντας με λίγη κρέμα σαντιγί.

Δοκίμασε νέα φρούτα

Βάλε ποικιλία στη διατροφή σου δοκιμάζοντας νέα φρούτα. Εξερεύνησε την τοπική αγροτική αγορά ή το παντοπωλείο της γειτονιάς για να βρεις εξωτικά φρούτα για να προσθέσεις στη διατροφή σου.

Συντάκτης: Ναταλία Πετρίτη

Πηγή:www.allyou.gr 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top