Κατερίνα Ζαρίφη: Ο έξυπνος τρόπος με τον οποίο έχασε 20 κιλά

Το tip της παρουσιάστριας για σίγουρη απώλεια βάρους

Πριν από μερικούς μήνες απόφασισε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή και την εμφάνιση της. Ο λόγος για την Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία ανά τακτά χρονικά διαστήματα, επιδιώκει να πει οριστικό «αντίο» στα περιττά κιλά.

Τελικά, όντως μερικές τροφές σε βοηθούν να κάψεις θερμίδες;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by zArIfIoUs🐝 (@zarifious)

Πώς έχασε τα κιλά που την ενοχλούσαν η Κατερίνα Ζαρίφη;

Μετά από τη διπλή νόσηση με κορονοϊό, η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός κατάφερε να χάσει περίπου 20 κιλά. Και αυτό, χωρίς να υιοθετήσει μία αυστηρή διαίτα, αλλά περισσότερο μία ολιστική διατροφή. Βασική αλλαγή, υπεύθυνη και για το σημερινό αποτέλεσμα, είναι ότι σταμάτησε να τρώει Junk Food και επικεντρώθηκε σε περισσότερο υγιεινές τροφές.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by zArIfIoUs🐝 (@zarifious)

«Εγώ μετά τον κορωνοϊό, επειδή το στομάχι ήταν έτσι κι έτσι, σταμάτησα να τρώω junk food και είπα όσο τρέχω στη δουλειά δεν θα επιβαρύνω τον εαυτό μου με βαρύ, λιπαρό φαγητό. Όταν στεναχωριέμαι μου αρέσει να το ζω. Γενικά είμαι XL σε όλες μου τις εκφάνσεις. Έχασα 20 κιλά όταν νόσησα από κορωνοιό. Ούτε το “αδυνάτισες”, ούτε το “πάχυνες” μου αρέσει σαν ατάκα. Είναι αγχωτικό γι’ αυτόν που το ακούει. Πρέπει να ξεπεράσουμε σε αυτή τη χώρα λίγο τα σχήματα. Εγώ το ίδιο αγαπάω τον εαυτό μου ή τον σιχαίνομαι μερικές φορές. Στην Ελλάδα πολλοί άνθρωποι αγαπούν κάτι διαφορετικό αλλά επιλέγουν αυτό που θέλει η παρέα τους. Με το κρεβάτι, το σχήμα και το χρώμα του άλλου πρέπει να χαλαρώσουμε και να αφήσουμε τον καθένα να κάνει ό,τι θέλει» ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις της. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top