Ιωάννα Μαλέσκου: Η γυμναστική που έχει επιλέξει και παραμένει fit

Μία δοκιμή την έπεισε - Δείτε βίντεο από την προπόνηση

Στιγμές χαλάρωσης απολαμβάνει η Ιωάννα Μαλέσκου ύστερα από μια απαιτητική τηλεοπτική χρονιά. Μπορεί ακόμα να μη γνωρίζουμε σε ποιο κανάλι θα μετακινηθεί η ωραία Ιωάννα, η ίδια όμως χαίρεται το καλοκαίρι και τις στιγμές του ώσπου να ξαναμπεί πάλι στην «τηλεοπτική αρένα» και την «μάχη» της τηλεθέασης.

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με μαγιό και δείχνει το καλογυμνασμένο σώμα της

Στη γνωστή παρουσιάστρια, η οποία είναι ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αρέσει να μοιράζεται στιγμές από τις καθημερινές της δραστηριότητες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Συγκεκριμένα, για ακόμη μια φορά δεκάδες ήταν οι αντιδράσεις των followers της κάτω από μια δημοσίευση που ανέβασε και τη δείχνει να κάνει pilates.

Η παρουσιάστρια διατηρεί ομολογουμένως μια καλλίγραμμη σιλουέτα που θα ζήλευαν πολλοί. Η ίδια μοιάζει αψεγάδιαστη αφού περιποιείται τόσο το σώμα όσο και το πρόσωπο της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Μια ασχολία, που απέκτησε τελευταία και από ότι φαίνεται θα μείνει είναι το pilates. Όπως η ίδια είπε «Πρόσφατα δοκίμασα και αγάπησα το Pilates. Μοιάζει τόσο εύκολο, τόσο χαλαρό.. (Μη με κοιτάτε που στις περισσότερες φωτός χαμογελάω, είναι που με αιφνιδιάζει η δασκάλα μου και προσπαθώ να δείξω cool. Είμαι όμως πραγματικά χαρούμενη!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Είναι εντυπωσιακό πόσα οφέλη έχει αυτή η μορφή άσκησης για σώμα και πνεύμα. Θυμάμαι μάλιστα παλαιότερα, που αγαπούσα την πιο σκληρή γυμναστική με βάρη, ότι σαν να το αμφισβητούσα (μέσα μου) για το αν «δουλεύει». Είχα την αίσθηση ότι το Pilates είναι για ανθρώπους που λίγο… βαριούνται. Φοβερό ; Τώρα που ξέρω, λέω «δε βαριέσαι» … μικρή ήσουν, πίστευες λάθος. Είναι αυτό που λένε, μια δοκιμή θα σε πείσει. Και η μια δοκιμή, έγιναν δυο και τρεις. Και έπεται συνέχεια.

«Ο κύκλος έκλεισε»: Έτσι αποχαιρέτησε η Ιωάννα Μαλέσκου τους τηλεθεατές

Σπουδαίο πράγμα να δημιουργείς χώρο και να δίνεις χρόνο σε νέες εμπειρίες. Σου αλλάζουν όχι μόνο τη διάθεση, σού αλλάζουν (ίσως) και τον τρόπο που βλέπεις τη ζωή. Βρείτε hobby να σας γεμίζουν και βάλτε τη γυμναστική στη ζωή σας! Είναι το πιο φυσικό αγχολυτικό»!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top