4 fitness trends που αξίζει να δοκιμάσεις

Με αυτά σίγουρα θα έχεις αποτέλεσμα

γυμναστικη

Η άσκηση αυξάνει την αυτοπεποίθηση, καταπολεμά το άγχος, κάνει το δέρμα πιο υγιές και βελτιώνει τον ύπνο.Αν ψάχνεις όμως το είδος της γυμναστικής που θα σου ταιριάζει περισσότερο για να μην βαρεθείς και να κάνουν την ώρα σου πιο διασκεδαστική, έχουμε βρει για εσένα τα 4 μεγαλύτερα fitness trends του 2022, ώστε να διαλέξεις αυτό που θα σε συναρπάσει περισσότερο.

Θέλεις γραμμωμένους κοιλιακούς; Αυτά είναι τα καλύτερα είδη γυμναστικής

Ζuu workout

Αυτό το είδος γυμναστικής είναι εμπνευσμένο από τους ανθρώπους των σπηλαίων και την παλαιολιθική εποχή. Το Zuu υπόσχεται διασκέδαση, εκγύμναση πολλών μυϊκών ομάδων, ευλυγισία και απώλεια βάρους. Μέσα σε 30 λεπτά θα κάψεις πάνω από 500 θερμίδες και το μόνο σίγουρο είναι πως θα ιδρώσεις πολύ. Το πιο απολαυστικό κομμάτι αυτής της γυμναστικής είναι όταν μιμείσαι τις κινήσεις άγριων ζώων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalie Duxbury (@natde.kw)

Circus Tricks

Το χούλα χουπ έχει γίνει ήδη viral στο TikTok και πρόκειται για το νέο fitness trend που κάνει την γυμναστική πιο fun. Με 30 λεπτά χούλα χουπ καις 165 με 200 θερμίδες, δυναμώνεις τα χέρια και τα πόδια σου, γυμνάζεις τους κοιλιακούς σου και κάνεις τη μέση σου δαχτυλίδι.

Reverse Running

Το να τρέχει κανείς ανάποδα ενδυναμώνει τις απέναντι ομάδες μυών από εκείνες που γυμνάζει όταν τρέχει προς τα εμπρός. Το κανονικό τρέξιμο ασκεί μεγάλη πίεση στη βουβωνική χώρα και στα γόνατα. Το ανάποδο ενδυναμώνει τις γάμπες, τους τετρακεφάλους και τις κνήμες, εξισορροπώντας έτσι τη μυϊκή δύναμη του σώματος.

Πέντε πράγματα που θα συμβούν στο σώμα σου εάν τρως μόνο μία φορά την ημέρα

Gymnastics

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης βασισμένο σε ένα σύνολο ασκήσεων με στόχο την ισχυροποίηση και την καλή συνεργασία όλων των μυών του ανθρωπίνου σώματος.

Πηγή: mylife.com.cy

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top