Ποια είναι τα οφέλη του ροφήματος τριαντάφυλλου και πως θα το παρασκευάσετε

Είναι πλούσιο σε βιταμίνες ενώ μας βοηθά να χαλαρώσουμε

ρόφημα τριαντάφυλλου

Πλούσιο σε βιταμίνες, το ρόφημα τριαντάφυλλου είναι ένα πολύτιμο booster για το ανοσοποιητικό μας σύστημα, ενώ μας βοηθά να χαλαρώσουμε έπειτα από μια μέρα γεμάτη stress.

Πως το μέλι θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις λάμψη σε πρόσωπο και μαλλιά

Η κατανάλωση ζεστών ροφημάτων έπειτα από μια κουραστική μέρα είναι ό,τι πρέπει για να χαλαρώσουμε και να αποσυμπιεστούμε από δουλειές και υποχρεώσεις. Το ρόφημα τριαντάφυλλου είναι μια εξαιρετική επιλογή, όχι μόνο για το υπέροχο άρωμα και γεύση του ή την απίστευτη ευκολία στην παρασκευή του, αλλά και επειδή αυτό είναι μια ιδανική πηγή αντιοξειδωτικών συστατικών για τον οργανισμό μας, που ενισχύουν το ανοσοποιητικό μας απέναντι σε διάφορες ασθένειες και ιούς.

Η προστασία αυτή που μας εξασφαλίζει το ρόφημα τριαντάφυλλου αιτιολογείται χάρη στην περιεκτικότητα των πετάλων του, από τα οποία και παρασκευάζεται, σε βιταμίνη C. Σύμφωνα μάλιστα με τη διατροφολόγο, Luanna Caramalac Munaro, τα οφέλη της κατανάλωσης του ροφήματος από τριαντάφυλλο ποικίλουν, καθώς αυτό περιέχει μεγάλο αριθμό από θρεπτικές ουσίες, πολύτιμες για τον οργανισμό μας.

Για να παρασκευάσετε το ρόφημα, βεβαιωθείτε ότι τα πέταλα από τα τριαντάφυλλα είναι πολύ καλά πλυμένα. Αφού τα ξεπλύνετε, απλώς βυθίστε τα σε ζεστό νερό που μόλις έχει βράσει.

Θέλεις σέξι - γραμμωμένα χέρια; Η Pamela Reif σου δίνει τα «φώτα» της!

Συστατικά:

500ml νερό
10 φρέσκα πέταλα τριαντάφυλλου
Ζάχαρη, μέλι ή οποιοδήποτε γλυκαντικό προτιμάτε (προαιρετικά)

Πώς να παρασκευάσετε το ρόφημα:

Βυθίστε τα πέταλα του τριαντάφυλλου σε νερό που μόλις έχει βράσει. Περιμένετε για 5 με 10 λεπτά ώστε να ολοκληρωθεί η εκχύλιση. Αφαιρέστε τα πέταλα και απολαύστε το ρόφημά σας.

Πηγή: https:allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top