Χάσε πολλά κιλά με τη δίαιτα των τριών φάσεων!

Η δίαιτα που σου επιτρέπει να κάνεις και την παρασπονδία σου

Πολλές είναι οι επιλογές που θα σου δώσει ένας διατροφολόγος όταν του χτυπήσεις την πόρτα και ζητήσεις τη βοήθειά του για να χάσεις βάρος. Οι δίαιτες που μπορείς να ακολουθήσεις είναι πολλές και μπορείς πλέον να βρεις ένα διατροφικό πρόγραμμα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου.

Aυτές είναι οι διατροφικές συμβουλές που πλέον δεν ισχύουν

Μία δημοφιλής δίαιτα είναι αυτή των «τριών φάσεων».

Πρόκειται για μία δίαιτα που εμπνεύστηκε η καταξιωμένη διατροφολόγος Zoe Harcombe. Όπως η ίδια τόνισε μπορεί κάποιος να δει τα κιλά του να μειώνονται τρώγοντας τροφές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά.

Θέλεις να γίνεις κορμάρα; Αρκούν 7 λεπτά την ημέρα!

Α' φάση: Εκκίνηση με γρήγορη απώλεια βάρους

Η πρώτη φάση της δίαιτας αυτής διαρκεί πέντε μέρες. Αυτές τις μέρες μπορείτε να φάτε άνετα ψάρι, κρέας και λαχανικά εκτός από πατάτες και κινόα. Τα γεύματα που πρέπει να καταναλώνετε είναι τρία και μπορείτε να χάσετε από 3,5 έως τέσσερα κιλά.

Δίαιτα Harcombe β' φάση – Λογική απώλεια βάρους

Στη δεύτερη φάση, στόχος είναι να διατηρήσει κάποιος το βάρος του.

Οι κανόνες σ’ αυτή τη φάση είναι τρεις: Δε θα πρέπει να καταναλώνετε επεξεργασμένες τροφές, όχι λιπαρά και υδατάνθρακες στο ίδιο γεύμα και να μην τρώτε φαγητά που σας προκαλούν λιγούρες.


Δίαιτα Harcombe γ' φάση – Διατήρηση του καινούργιου βάρος

Στην τρίτη και τελευταία φάση μπορείς να τρως τις τροφές που θέλεις αλλά με μέτρο. Αν θέλεις να κάνεις μία παρασπονδία, μπορείς αλλά φρόντισε να μη φας και το κανονικό σου φαγητό και το γλυκό αλλά ένα από τα δύο.

Οι παρασπονδίες αυτές βέβαια καλό θα είναι να περιλαμβάνουν γλυκά με μαύρη ζάχαρη και όχι με λευκή ενώ αν επιθυμήσεις αλκοόλ πιες ένα ποτήρι κόκκινο κρασί.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top