Πώς καταφέρνουν κάποιες γυναίκες να είναι ακούραστες και full of energy;

Μάθετε τα μυστικά τους και ακολουθήστε τα και εσείς!

πώς να είστε γεμάτες ενέργεια

Έχεις σίγουρα μία φίλη, που ξυπνάει κάθε μέρα από τις 6 με πρωινή γυμναστική, μετά ετοιμάζει και πηγαίνει τα παιδιά στο σχολείο, δουλεύει 9 με 5, τρέχει στο σπίτι για να μαγειρέψει, συζητάει με τα παιδιά και τον σύζυγο για την ημέρα τους και έχει χρόνο για το αγαπημένο της χόμπι.
 

4 συμβουλές για να τρως χωρίς περιορισμούς, αλλά υγιεινά

Βρήκαμε τι κάνουν και τα καταφέρουν όλα σε μια μέρα με τόση ενέργεια!

Γυμνάζονται

Συνήθως, όταν νιώθεις νωθρή, η πρωινή συνεδρία spinning του γυμναστηρίου είναι η πρώτη που ακυρώνεις. Αλλά η άσκηση, ειδικά πρωί- πρωί, μπορεί πράγματι να ενισχύσει τα επίπεδα της ενέργειάς σου και να μειώσει το άγχος, που σου αλλάζει αμέσως τη διάθεση (ενδορφίνες!).

Βάζουν στόχους, κάνουν σχέδια και αυξάνεται έτσι το κίνητρό τους

Είτε πρόκειται για τις καλοκαιρινές διακοπές είτε για μία έξοδο την Παρασκευή, τα επίπεδα ενέργειάς σου αντιδρούν σε εμπειρίες(ακόμα και μικρές) για τις οποίες νιώθεις ενθουσιασμό. Σημείωνε καθημερινά τις ημέρες για τις οποίες ανυπομονείς να έρθουν και φρόντιζε να κοιτάζεις το «έπαθλό» σου στη διάρκεια μίας μεγάλης, κουραστικής εργασίας που έχεις να κάνεις.

8 ασκήσεις με μπάλα που θα απογειώσουν το σώμα σας!

Βγαίνουν

Ακόμα και αν πρόκειται για μία διαδρομή 2 λεπτών μέχρι το περίπτερο για ένα μπουκάλι αναψυκτικό. Μία αλλαγή σκηνικού και λίγος φρέσκος αέρας έχει μεγάλη σημασία και συμβάλλει στη μείωση των πιθανοτήτων να νιώσεις ότι η ενέργειά σου έχει εξαντληθεί.

Ενυδατώνονται

Όταν πίνεις αρκετό νερό την ημέρα, τότε κερδίζεις περισσότερη ενέργεια από 5 κούπες καφέ, σύμφωνα με τους διατροφολόγους.

Circus Tricks: Η συναρπαστική άσκηση που θα λατρέψεις

«Αποσυνδέονται»

Facebook, instagram, twitter, tik-tok, viber, e-mails και διάφορες άλλες "ενημερώσεις" σε κατακλύζουν κάθε λεπτό της καθημερινότητάς σου. Η υπερβολική και αδιάλειπτη τεχνολογία μπορεί να μειώσει τις αντοχές σου. Βάλε ένα χρονόμετρο και θα ανακαλύψεις με σοκ πόσα πράγματα μπορείς να ολοκληρώσεις σε συγκεκριμένη ώρα, αγνοώντας απλά για λίγο το τηλέφωνό σου.

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top