Θέλεις γλουτιαίους Ibiza; Κάνε αυτές τις ασκήσεις

Δε χρειάζεσαι ούτε στρώμα γυμναστικής

γλουτιαίοι

Ναι, οι γλουτιαίοι είναι το δεύτερο δυσκολότερο σημείο (μετά τη κοιλιά) για να στρώσει όπως θες. Ναι, πολλές φορές όταν το ρίχνεις έξω και επιδίδεσαι σε διατροφικές ατασθαλίες, τα αποτελέσματα προδίδονται σ' αυτό το σημείο.

6 τρόποι να αντιμετωπίσεις τις λιγούρες πριν από την περίοδο

Επειδή, όμως, ο θεός αγαπάει το κλέφτη αλλά αγαπάει κι εμάς υπάρχουν ασκήσεις που υπόσχονται να σε βγάλουν στο σωστό μονοπάτι.

Δεν χρειάζεσαι όργανα, ούτε κάποιο στρώμα γυμναστικής. Μόνο καλή διάθεση και υπομονή.

Άσκηση νο 1: Donkey kicks

Ή αλλιώς κλοτσιές γαϊδάρου. Γονατίζεις και ακουμπάς τις παλάμες σου κάτω, οι οποίες πρέπει να είναι ανοιχτές στο μήκος των ώμων σου. Μένεις σ' αυτή τη στάση και ανασηκώνεις το πόδι σου προς τον ουρανό,  σα να εκτελείς κλοτσιά, ενώ πιέζεις τους γλουτούς σου.  

15 επαναλήψεις και πάμε στο άλλο πόδι.

Άσκηση νο 2: Πλάγιο kick

Μένοντας στην ίδια στάση με πριν, λυγίζεις το γόνατό σου και το σπρώχνεις προς το πλάι ενώ ταυτόχρονα σφίγγεις κοιλιακούς και γλουτιαίους. 

15 επαναλήψεις και φύγαμε για το άλλο πόδι.

Άσκηση νο 3: Επιχείρηση καρέκλα

Από τις πιο απλές αλλά θαυματουργές ασκήσεις. Κρατάς τη πλάτη μίας καρέκλας και σπρώχνεις το πόδι σου όσο πιο ψηλά μπορείς προς τα πίσω, προσέχοντας όμως μη φέυγει δεξιά-αριστερά. Το στοίχημα είναι να προσπαθήσεις να κρατήσεις τη πλάτη σου ίσια όσο επαναλαμβάνεις την άσκηση.

2 σετ των 10 επαναλήψεων για κάθε πόδι!

Άσκηση νο 4: Καθίσματα - τα αγαπημένα όλων (nooot)

Ξεκινάς με τα πόδια σου να είναι πιο ανοιχτά σε σχέση με τους ώμους. Τώρα άπλωσε τα χέρια σου και ξεκίνα να πιέζεις προς τα κάτω τους γλουτούς σου. Καθώς ανεβαίνεις μην επανέρχεσαι σε όρθια στάση. Σκέψου ότι βρίσκεσαι πάνω σε ένα ελατήριο. Κοιλιακοί σφιχτοί και πλάτη ίσια για πιο σίγουρα αποτελέσματα!

3 σετ των 15  επαναλήψεων και είσαι πιο κοντά στο θαύμα!

Συντάκτης: Κατερίνα Ανδρομιδά

Πηγή: www.allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top