Θες να εξαφανίσεις τα πλαϊνά παχάκια; Αφιέρωσε 10 λεπτά από τον χρόνο σου

8 διαφορετικές ασκήσεις για να απαλλαγείς από το λίπος

πλαϊνά παχάκια

Παρόλο που τα πλαϊνά παχάκια, τα οποία εμφανίζονται στην κοιλιά και «αγκαλιάζουν» και την μέση, είναι γνωστά ως «love handles», με τον ανδρικό πληθυσμό να μην κρύβει την αδυναμία του για αυτά, εσένα μπορεί να σου προκαλούν πονοκέφαλο και να μην βλέπεις την ώρα να τα ξεφορτωθείς.

Aυτοί είναι οι ξηροί καρποί που έχουν ελάχιστες θερμίδες

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα αρκετά δύσκολο και ύπουλο σημείο, αφού όσους κοιλιακούς και να κάνεις, αυτά παραμένουν εκεί ακούνητα και κάπου εδώ αρχίζεις και απελπίζεσαι. Μην το κάνεις, γιατί σου έχω το κατάλληλο workout ώστε να απαλλαγείς από αυτά με «μαγικές» ασκήσεις που στοχεύουν απευθείας στην ενεργοποίηση εκείνης της περιοχής.

Yγιεινές τροφές που σχεδόν όλοι τρώμε λάθος

Το παρακάτω βίντεο σου δείχνει πως μέσα σε 10 λεπτά και με 8 διαφορετικές ασκήσεις, μπορείς να εξαλείψεις το πλαϊνό λίπος της κοιλιάς, χωρίς να κοπιάσεις ιδιαίτερα, όμως να έχεις άμεσα το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Τα καλά νέα επίσης, είναι πως δεν χρειάζεσαι εξοπλισμό, παρά μόνο ένα δροσερό μέρος και ένα στρωματάκι γυμναστικής, προκειμένου να εφαρμόζεις το παρακάτω workout καθημερινά.

3, 2, 1 Πάμε….

Συντάκτης: Κωνσταντίνα Κύρκου

Πηγή: www.allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top