Πώς μπορείς να χάσεις κιλά την ώρα που κοιμάσαι

Πέντε τρόποι για να το πετύχεις

tips για να χάσεις βάρος

Εσύ κοιμάσαι και η τύχη σου δουλεύει ή σε αυτή την περίπτωση, ο μεταβολισμός σου μερικά έξυπνα τρικς που θα σε βοηθήσουν να διώξεις βάρος όσο εσύ κοιμάσαι.

Cameron Diaz: Ποια δίαιτα ακολουθεί αν θέλει να χάσει κιλά;

Λίγη πρωτεΐνη; 

Αν και εσύ δεν αντέχεις να κοιμάσαι με εντελώς άδειο στομάχι, τότε η λύση να ξέρεις βρίσκεται στην πρωτεΐνη και τις τροφές της. Δεν χρειάζεται να καταναλώσεις μεγάλη ποσότητα, καθώς και μία εξαιρετικά μικρή μερίδα αρκεί για να αισθανθείς χορτάτη και να ενεργοποιήσεις το μεταβολισμό σου, όσο θα απολαμβάνεις τον ύπνο σου. Σύμφωνα με τις έρευνες, το να πίνεις ένα smoothie με πρωτεΐνη πριν κοιμηθείς μπορεί να σε βοηθήσει να επιδιορθώσεις τους μύες κατά τη διάρκεια της νύχτας, αλλά και το επόμενο πρωί ο οργανισμός σου να ξυπνήσει με διάθεση να κάψει κάθε θερμίδα.

Χαμηλή θερμοκρασία

Μπορεί να αγαπάς το ζεστό σου δωμάτιο, όταν έξω κάνει κρύο, όμως, οι χαμηλές θερμοκρασίες συμβάλλουν στην καύση των θερμίδων κατά τη διάρκεια της νύχτας. Προκειμένου να αυξήσει τη θερμοκρασία του, το σώμα σου “καίει” περισσότερη ενέργεια και κάπως έτσι εξαφανίζεις από τη σιλουέτα σου περίπου 100 θερμίδες. Όσο κοιμάσαι.

Ένα ζεστό ρόφημα παρακαλώ

Θα σε αποτοξινώσει και θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά. Την ίδια στιγμή, θα σε χαλαρώσει. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφιερώσεις πέντε λεπτά από το χρόνο σου, να απολαύσεις το ρόφημα με όλη σου την καρδιά και κάπως έτσι να διώξεις τα περιττά κιλά.

Προσπαθείς να χάσεις βάρος αλλά δεν μπορείς; Δες ποιοι είναι οι λόγοι

Και τώρα σκοτάδι 

Μην φοβάσαι τίποτα και κανέναν! Σβήσε τα φώτα, επίλεξε λίγο πιο σκούρες κουρτίνες και άσε τον οργανισμό σου να παράγει την απαραίτητη μελανίνη και όλων εκείνων των ουσιών που εκκρίνει κατά τη διάρκεια της νύχτας. Έτσι, όχι μόνο θα απολαύσεις ύπνο βαθύ, αλλά θα ρίξεις και τον αριθμό στη ζυγαριά το επόμενο πρωί.

Άφησε στην άκρη την τεχνολογία

Κινητό, τάμπλετ, τηλεόραση. Όλα κλειστά. Και όσα μπορείς ακόμα και σε άλλο δωμάτιο. Η ακτινοβολία που εκπέμπουν οι συγκεκριμένες συσκευές διαταράσσουν την παραγωγή μελανίνης και άρα τα οφέλη που σου προσφέρει στον τομέα του αδυνατίσματος. Προσπάθησε να περιορίσεις και την συνήθεια να τσεκάρεις συνέχεια το κινητό σου πριν πέσεις για ύπνο.

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή: Μylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top