Νόστιμες τροφές που θα σε βοηθήσουν να κάψεις λίπος

Kαι όμως υπάρχουν τροφές σύμμαχοι στην προσπάθειά σου

τροφές που σε βοηθάνε να κάψεις λίπος

Όλες οι γυναίκες θέλουν να χάσουν βάρος όχι όμως και να πεινάσουν. Πώς γίνεται αυτό; Καταναλώνοντας τροφές που βοηθάνε στην καύση του λίπους. Κάποιες από αυτές βέβαια θα σας εκπλήξουν καθώς εκτός από light είναι και νόστιμες. 

Tι μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο λοίμωξης από Covid-19;

μανιτάρια

Μανιτάρια

Τα μανιτάρια που μπορεί κάποιους να τα καταναλώσει με πολλούς τρόπους δεν είναι μόνο νόστιμα αλλά μας βοηθάνε να κάψουμε και λίπος. Επίσης έχουν λίγες θερμίδες και μας κρατάνε περισσότερη ώρα χορτάτες. 

κίτρινη κολοκύθα

Κίτρινη Κολοκύθα

Η κίτρινη κολοκύθα που οι περισσότεροι λατρεύουν να τη μαγειρεύουν στον φούρνο, έχει επίσης λίγες θερμίδες και σας βοηθά να ξεπεράσετε τα φουσκώματα.

παντζάρι

Παντζάρια

Τα παντζάρια που στα 100 γραμμάρια έχουν 43 θερμίδες αν τα συνδυάσετε με λεμόνι θα κάψετε θερμίδες στο άψε-σβήσε.

Tι θα γίνει αν σταματήσεις να τρως ζάχαρη

ντομάτες

Ντομάτες

Αν σκέφτεστε να ετοιμάσετε μία σαλάτα με το γεύμα σας επιλέξτε αυτή να είναι ντοματοσαλάτα. Οι μεγάλες ποσότητες νερού που διαθέτει αλλά και το κάλλιο θα σας βοηθήσουν να κάψετε πολλές θερμίδες.

σολομός

Λιπαρά ψάρια

Τα λιπαριά ψάρια δεν κάνουν μόνο καλό στην υγεία λόγω των Ω3 που διαθέτουν αλλά μας βοηθάνε να κάψουμε και λίπος. Η  ρέγκα, ο σολομός, το σκουμπρί, ο τόνος και  η τσιπούρα είναι μόνο κάποια από αυτά.

ακτινίδιο

Ακτινίδιο

Και τα φρούτα μας βοηθάνε να χάσουμε βάρος. Το ακτινίδιο μπορεί σε πολλούς να μη αρέσει όμως  είναι θαυματουργό. Έχει μεγάλες ποσότητες σιδήρου και συμβάλει και στο να χάσουμε βάρος ευκολότερο.

Eσύ ξέρεις τι είναι το Progressive Ballet Technique;

μήλο

Μήλο

Ένα μήλο την ημέρα, δεν κάνει πέρα μόνο τον γιατρό αλλά και το λίπος. Το καλύτερο μάλιστα είναι να τα συνδυάζεις και με κανέλλα.

αποξηραμένα φρούτα

Αποξηραμένα φρούτα

Αν νιώθεις την ανάγκη να φας ένα γλυκό αλλά θέλεις να αποφύγεις τις θερμίδες, επέλεξε αποξηραμένα φρούτα. Είναι και υγιεινά και νόστιμα. ρίχνουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, επιταχύνοντας έτσι τη διαδικασία καύσης του λίπους. 

πιπεριές τσίλι

Πιπεριές τσίλι

Αν σου αρέσουν τα καυτερά τότε μη το σκεφτείς καθόλου. Επέλεξε πιπεριές τσίλι. Χάρη στην καψαϊκίνη που διαθέτουν είναι ό, τι πρέπει για να χάσεις βάρος. 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top