Αν θες ευεξία και ενέργεια κάνε πρωινή yoga

Οι ασκήσεις θα σου χαρίσουν ηρεμία και καλή διάθεση για την υπόλοιπη μέρα

Δες το βίντεο με ασκήσεις γυμναστικής που μπορείς να κάνεις για να διατηρείσαι σε φόρμα

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, λέγαν οι παλιοί και μάλλον έχουν απόλυτο δίκιο αν ξεκινούσαν και εκείνοι την ημέρα τους με λίγη γυμναστική. Και όταν λέω γυμναστική, μην σκέφτεσαι απευθείας κοιλιακούς και βάρη, ακόμα δεν πρόλαβες να τεντωθείς.

Δες τι χρειάζεσαι αν θέλεις να γυμναστείς μόνη στο σπίτι

Ναι υπάρχουν και αυτοί που κάνουν όντως γυμναστική μόλις ανοίξουν το μάτι τους, όμως αν και εσύ, όπως εγώ, σου αρέσουν πιο ήπιες καταστάσεις, σίγουρα θα λατρέψεις την πρωινή yoga. Όπως ίσως γνωρίζεις, η yoga έχει διάφορα είδη και τεχνικές, άλλες περισσότερο εντατικές και άλλες για πλήρη χαλάρωση και ηρεμία.

Εμείς στην προκειμένη φάση, θα επιλέξουμε εκείνες τις ασκήσεις που θα χαρίσουν ισορροπία και ενέργεια στο σώμα μας, ώστε να απολαύσουμε μια ολόκληρη ημέρα, με καλή διάθεση και θετική σκέψη. Τέτοιες είναι ο πρωινός χαιρετισμός namaste, η στάση κάτω σκύλος, η σανίδα, η savasana και άλλες.

Τα 6 superfoods που δεν πρέπει να λείπουν από τη διατροφή σου

Αν λοιπόν αναζητάς ένα διαφορετικό πρωινό ξύπνημα αυτές οι ασκήσεις θα σου δείξουν τον τρόπο να το πετύχεις αλλά και να απολαμβάνεις περισσότερο την μέρα σου. Και το καλύτερο; Μπορείς να το ξεκινήσεις τώρα που εργάζεσαι περισσότερο από το σπίτι και άρα έχεις περισσότερο χρόνο τα πρωινά στην διάθεσή σου, ενώ μόλις συνηθίσεις δεν θα σου παίρνει παραπάνω από δέκα λεπτά για να ολοκληρώνεις την morning routine σου.

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top