Το πρόγραμμα γυμναστικής που σε βοηθά να βελτιώσεις την αντοχή σου

Είναι πιο εύκολο απ’ ό, τι νομίζεις

πρόγραμμα γυμναστικής για αντοχή

Ανεβαίνεις τις σκάλες και κουράζεσαι; Τρέχεις και αντέχεις μόνο για ένα λεπτό; Εμείς είμαστε εδώ για να αυξήσεις την αντοχή σου και να δεις διαφορά στη ζωή σου, χωρίς να λαχανιάζεις πια!

Για να χτίσεις αντοχή, θα πρέπει να διατηρείς την ταχύτητά σου για μεγαλύτερες αποστάσεις και να έχεις λιγότερο χρόνο ξεκούρασης απ’ ό,τι στις συνηθισμένες προπονήσεις ταχύτητας, θα δουλεύεις όμως στο 80% της μέγιστης έντασής σου αντί για το 90%. 

Flexitarian διατροφή: Τα οφέλη για την υγεία και την τσέπη

1. Κάνε 3 σπριντ των 800 μέτρων καταβάλλοντας το 80% της μέγιστης προσπάθειάς σου, περπατώντας για 90 δευτερόλεπτα ανάμεσα στα σετ.
2. Κάνε 3 σπριντ των 600 μέτρων καταβάλλοντας το 80% της μέγιστης προσπάθειάς σου, περπατώντας για 90 δευτερόλεπτα ανάμεσα στα σετ.
3. Κάνε 3 σπριντ των 400 μέτρων καταβάλλοντας το 80% της μέγιστης προσπάθειάς σου, περπατώντας για 90 δευτερόλεπτα ανάμεσα στα σετ.
4. Κάνε 16 σπριντ των 200 μέτρων καταβάλλοντας το 80% της μέγιστης προσπάθειάς σου, περπατώντας για 30-60 δευτερόλεπτα ανάμεσα στα σετ.

Χάστε γρήγορα κιλά, προσθέτοντας στο μενού σας πρωτεϊνούχες τροφές

Αύξησε την αντοχή σου

1. Ανέβα τρέχοντας τις σκάλες 6-10 φορές, κατέβα περπατώντας με ξεκούραση 2′ ανάμεσα στα σπριντ.
2. Κάνε αλτικές πλειομετρικές ασκήσεις: Κάνε άλμα με τα δύο πόδια και προσγειώσου στο επόμενο σκαλί πάλι με δύο πόδια. Το άλμα να είναι εκρηκτικό και η προσγείωση αργά και ελεγχόμενα με το πάτημα πρώτα στη φτέρνα και μετά στο υπόλοιπο πέλμα.

Πηγή:mylife.com.cy

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top