Πώς να κάνεις το υπνοδωμάτιό σου να δείχνει άνετο και φιλόξενο

Έξυπνα tips να ανανεώσεις τον προσωπικό σου χώρο τώρα τον Σεπτέμβριο

Ανακαίνιση Δωματίου

Για να ξεκινήσεις δυναμικά τη νέα σεζόν, μια ανανέωση στο σπίτι τη χρειάζεσαι. Και ποιος είναι ο καταλληλότερος χώρος να ξεκινήσεις, από το υπνοδωμάτιο σου, το "βασίλειο" σου. Μην σε ανησυχεί το μικρό του μέγεθος. Υπάρχουν έξυπνες ιδέες για να το κάνεις να φαίνεται μεγαλύτερο και να σε ξεκουράζει απόλυτα.

Μίνιμαλ διακόσμηση 

Η μίνιμαλ διακόσμηση πάντα βοηθάει έναν μικρό χώρο να δείχνει μεγαλύτερος. Το ίδιο ισχύει και με το λευκό χρώμα. Αν μάλιστα φοβάσαι το χρώμα και προβληματίζεσαι ότι θα σε κουράσει σε βάθος χρόνου, προτίμησε τα όλα λευκά. Από τους τοίχους μέχρι τα σεντόνια και τα μαξιλάρια. 

Μην βάλεις κεφαλάρι 

Αν ο χώρος σου είναι περιορισμένος, μπορείς να το "παίξεις" διαφορετικά και όχι πατροπαράδοτα. Αντί γα το κλασικό κεφαλάρι μπορείς απλώς να τοποθετήσεις ένα ντιβάνι και από πίσω posters ή wallpaper. Μπορείς επίσης να κάνεις μια σύνθεση με φωτογραφίες ή κάδρα. 

Wellness: 5 tips που βοηθούν στη χαλάρωση

Προτίμησε έπιπλα με διττή χρήση 

Αντί για ένα κομοδίνο και μια σιφονιέρα για τα καλλυντικά σου, διάλεξε ένα κομψό έπιπλο που μπορεί να έχει διπλή χρήση. Μάλιστα, μπορείς να βάλεις από πάνω έναν καθρέφτη, μπροστά μια όμορφη καρέκλα ή πουφ, και έτοιμο το έπιπλο σου για να σε εξυπηρετεί αναλόγως.

Οι τροφές που δεν πρέπει να καταναλώνουμε προτού κοιμηθούμε

Δημιούργησε αποθηκευτικούς χώρους 

Το βασικό μειονέκτημα ενός μικρού υπνοδωματίου είναι η έλλειψη αποθηκευτικών χώρων. Γι΄αυτό, κάνε έξυπνες επιλογές. Διάλεξε ένα κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο στο κάτω μέρος. Τοποθέτησε ραφιέρες στους τοίχους που θα βάλεις τα πράγματα σου και συνάμα θα λειτουργούν και ως διακοσμητικά στοιχεία. Αν δεν έχεις ντουλάπες, πάρε ράγες για να κρεμμάσεις όμορφα και ωραία τα ρούχα σου, δίνοντας ταυτόχρονα μια ξεχωριστή πινελιά στον χώρο.

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top