Αυτά είναι τα διατροφικά tips της Ναόμι Κάμπελ

Πώς καταφέρνει και διατηρείται σε φόρμα

Naomi Campbell

Ποιός είπε ότι η ομορφιά δε θέλει θυσίες; Τα μοντέλα του βεληνεκούς της Naomi Campbell το γνωρίζουν πολύ καλά κι αν κρίνουμε από την καθημερινή διατροφή της ίδιας, τότε σίγουρα μιλάμε για... πολύ μεγάλες θυσίες.

Τώρα που μπήκαμε σε μερική χαλάρωση των μέτρων και μας έφυγε λίγο άγχος, χρειάζεται να δούμε τι θα κάνουμε και με τα περιττά κιλά που κάποιες πήραμε όλον αυτόν τον καιρό της καραντίνας. Χρειάζεται να ποντάρουμε ξανά στην καλή διατροφή και τις πρώτες ύλες που ωφελούν σώμα και πνεύμα, να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να συνεχίσουμε. Ας δούμε για παράδειγμα, πώς τα καταφέρνει η Naomi και ποιά διατροφή ακολουθεί!

Θέλεις να ζήσεις παραπάνω; Αυτή είναι η διατροφή που πρέπει να κάνεις

Η μαύρη γαζέλα του modelling παγκοσμίως, Naomi Campbell, σε λίγες εβδομάδες γίνεται 50 ετών, και μας αποκαλύπτει πώς καταφέρνει να κρατάει το τέλειο κορμί της σε τόσο καλή φόρμα. Η ίδια σε συνέντευξή της μίλησε για τις καθημερινές διατροφικές της συνήθειες: «Το μεσημεριανό μου είναι και το βραδινό μου, αφού τρώω μόνο ένα γεύμα την ημέρα».

Όπως είπε, εξαιρεί από τη διατροφή της συνήθως τροφές με γλουτένη και τα γαλακτοκομικά, ενώ προτιμά να ετοιμάζει μόνη της τα γεύματά της. Για να μη βάλει βάρος όμως, κάνει κάτι ακόμα... έχει πολύ καλή σχέση με το στομάχι της. Δηλαδή, θα φάει μόνο όταν νιώθει ότι πεινάει! (πόσες φορές το έχουμε ακούσει αυτό; Πολλές! Μακάρι να το τηρούσαμε κιόλας). 

Δεν τρως κρέας; Ποιες τροφές έχουν πρωτεΐνη και αυξάνουν τη φερριτίνη

Ανάλογα μάλιστα με τις καιρικές συνθήκες, η Naomi ακολουθεί και συγκεκριμένες διατροφικές συνήθειες. Για παράδειγμα, όταν έχει πολλή ζέστη προτιμά αντί να φάει, να πιει χυμούς. Πώς σου φαίνεται αυτό;

«Τρώω όταν θέλω και δεν αφήνω τον εαυτό μου να ξελιγωθεί. Αν θέλω να περάσω μια μέρα χωρίς φαγητό το κάνω και πίνω μόνο νερό ή χυμούς ανάλογα με το πώς νιώθω. Όταν έχει ζέστη πολλές φορές θέλω μόνο να πιω χυμό» δήλωσε η ίδια και πρόσθεσε: «Δεν είναι κάτι που προγραμματίζω. Μπορεί να είναι μία μέρα, μπορεί να είναι δύο μέρες την εβδομάδα. Ανάλογα με το πότε θα νιώσω ότι θέλω να το κάνω».

Επιμέλεια: MyLifeTeam

Πηγή:mylife.com.cy 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top