Γιαούρτι και σαλάτες στη δίαιτα; Την "πατήσατε"...

Αυτός είναι ο λόγος που δε "φεύγουν" τα κιλά

Τροφές που φαίνονται "αθώες", αλλά παχαίνουν

Κάνετε σωστή διατροφή, όμως δε βλέπετε τα περιττά κιλά να "φεύγουν";

Μήπως οι τροφές που επιλέγετε δεν είναι και τόσο «αθώες» όσο νομίζετε; Δείτε κάποιες επιλογές που όλοι θεωρούμε διαιτητικές, αλλά έχουν "κρυφές" θερμίδες.

Γιαούρτια με γεύσεις

Τα γιαούρτια με γεύσεις που βρίσκουμε στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ δεν είναι η ιδανική λύση για τις γυναίκες που κάνουν δίαιτα. Προτιμότερο είναι, αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, να επιλέξετε ένα γιαούρτι σκέτο και να προσθέσετε εσείς φρούτα ή μέλι. Με μέτρο κι αυτά...

Έτοιμες σάλτσες

Αν το βράδυ τρώτε μία σαλάτα, καλό είναι να φτιάξετε μόνες σας το ντρέσινγκ και όχι να επιλέξετε σάλτσες του εμπορίου. Μπορεί να είναι νόστιμες, αλλά περιέχουν μεγάλες ποσότητες ζάχαρης και έχουν πολλά συντηρητικά. 

Προσοχή στους χυμούς

Πολλές γυναίκες αντικαθιστούν το νερό με έτοιμους χυμούς και όχι φυσικούς. Καλό είναι να τους καταναλώνετε με μέτρο, αφού οι συσκευασμένοι χυμοί περιέχουν πολλή ζάχαρη. Έτσι εξηγείται η γλύκα τους..

Τρόφιμα χωρίς γλουτένη

Αν νομίζετε πως κόβοντας τη γλουτένη θα αδυνατίσετε, κάνετε λάθος. Η αντικατάσταση των καθημερινών βασικών τροφίμων με τρόφιμα χωρίς γλουτένη, όχι μόνο δε θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος, αλλά θα αυξήσει και τον κίνδυνο παχυσαρκίας. Ο μόνος λόγος που μπορεί η γλουτένη να σας παχύνει, είναι αν έχετε δυσανεξία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top