«40 χρόνια Μπόστ»

Στον Φιλοπρόοδο όμιλο Υμηττού

Ο Φιλοπρόοδος όμιλος Υμηττού και η θεατρική του ομάδα, Πρόζα, παρουσιάζουν την παράσταση «40 χρόνια Μπόστ» του Μέντη Μποστατζόγλου, 15 χρόνια μετά τον θάνατο του.

Το έργο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1987 στο θέατρο «Σμαρούλα», σε σκηνοθεσία Θανάση Παπαγεωργίου και σήμερα παρουσιάζεται από την ερασιτεχνική ομάδα του Συλλόγου.

Ήρωες από το παρελθόν έρχονται να λύσουν το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος μέσω του Μιχαλάκη, ενός επιχειρηματία που έκλεψε τα δημόσια ταμεία. Η Μαμά Ελλάς είναι εκείνη που έχει πονέσει περισσότερο απ \'όλους και που τώρα ξαναφέρνει στο προσκήνιο ιστορικές προσωπικότητες που έρχονται σε συγκρούσεις. Πολιτικά και οικονομικά ζητήματα, απασχολούν όλους τους ήρωες.

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, οι ήρωες του έργου συνθέτουν ένα πάζλ διαπολιτισμικών διαφορών και κοινών μεταξύ τους. Είναι ένα έργο διαχρονικά επίκαιρο και εύστοχα σατιρικό. Αν αλλάξεις μερικά ονόματα βρίσκεσαι στο 2010.

Το έργο «40 Χρόνια Μπόστ», είναι μια διασκευή με σύγχρονα στοιχεία της Έφης Μεράβογλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top