Οι Jethro Tull στην Ελλάδα

Σε δυο μοναδικές συναυλίες

Οι Jethro Tull στην Ελλάδα

Οι Jethro Tull, ένα από τα πιο σημαντικά progressive rock συγκροτήματα των τελευταίων 40 χρόνων έρχεται στην Ελλάδα για δυο ξεχωριστές συναυλίες στις 19 και 20 Ιουλίου, στο Terra vibe Park και στη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για δυο ξεχωριστές μουσικές εμπειρίες που αδιαμφισβήτητα θα αποτελέσουν τα πιο σημαντικά highlights του φετινού συναυλιακού καλοκαιριού.


Οι άρχοντες του progressive rock, θα «ξυπνήσουν» τους θρύλους του δάσους στο καταπράσινο Terra vibe Park με τις rock-folk μελωδίες τους, συνοδευόμενες από το πιο «heavy metal» φλάουτο του πλανήτη, που παίζει ο Ian Anderson. Μαζί με τον Martin Barre που παραμένει o βασικός κιθαρίστας σχεδόν από τη δημιουργία των Jethro Tull και χαρισματικούς μουσικούς όπως ο David Goodier στο μπάσο, ο John O’ Hara στο πιάνο και το ακορντεόν και ο βετεράνος ντράμερ Doane Perry, έρχονται στην Ελλάδα στις 19 Ιουλίου,για να μαγέψουν το ελληνικό κοινό άλλη μία φορά.


Με πάνω από 60 εκατομμύρια πωλήσεις albums παγκοσμίως οι Jethro Tull υπήρξαν πρωτοπόροι, αφού πρώτοι αυτοί χρησιμοποίησαν κλασσικά όργανα σε rock τραγούδια. Οι Jethro Tull με τις συνθέσεις τους επέκτειναν τα όρια της rock με μακρυτενείς συνθέσεις, πολύπλοκους ρυθμούς και επιρροές από την κλασσική μουσική, την jazz και το έθνικ.


Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας τους πειραματίζονται με το heavy metal, τη folk και την ηλεκτρονική μουσική όπως έκαναν και το 2005 που συνεργάστηκαν με την Νέα Φιλαρμονική της Φρανκφούρτης σε διασκευές κλασσικών κομματιών τους


Ραντεβού λοιπόν τη Δευτέρα 19 Ιουλίου και την Τρίτη 20 Ιουλίου για δυο ξεχωριστές συναυλίες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top