Καλοκαιρινές νύχτες αγκαλιά με μία… βρικόλακα

Το όνειρο που έγινε μπεστ σελερ

Καλοκαιρινές νύχτες αγκαλιά με μία… βρικόλακα

Πάντω από 150.000 αντίτυπα σε ένα μόλις μήνα πούλησε το βιβλίο της Στέφενι Μέγιερ με τίτλο «Σύντομη δεύτερη ζωή της Μπρι Τάνερ», που κυκλοφόρησε στις 5 Ιουνίου σε παγκόσμια έκδοση!

Η αφήγηση της ιστορίας της Μπρι Τάνερ είναι συνέχεια του βιβλίου «Έκλειψη» που μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο και έγινε πολύ δημοφιλής νεανική ταινία.

Το όνειρο μίας νοικοκυράς στην Αριζόνα το 2003, όπου μία κοπέλα κουβέντιαζε με ένα όμορφο νέο που αποδείχθηκε βρικόλακας ήταν το έναυσμα για να δημιουργηθεί η σειρά των βιβλίων που έχουν πουλήσει συνολικά περισσότερα από 100 εκατ. αντίτυπα παγκοσμίως!

Όπως είπε στο «Βήμα» ο Χρίστος Γεωργιάδης των εκδόσεων Πλατύπους, το βιβλίο με το χαρακτηριστικό μαύρο εξώφυλλο έχει κερδίσει τους νεαρούς αναγνώστες παράλληλα με την ταινία «Έκλειψη» που προβάλλεται στους κινηματογράφους.

Στον πρώτο μήνα της έκδοσής τους το «Λυκόφως» είχε πουλήσει 3.000 αντίτυπα, η «Νέα Σελήνη» 5.000, η «Εκλειψη», που εκδόθηκε μετά την πρώτη ταινία, πούλησε 25.000 αντίτυπα τον πρώτο μήνα και η «Χαραυγή» 50.000! Οι συνολικές πωλήσεις τους φτάνουν τις 245.000 αντίτυπα.

Από τις ίδιες εκδόσεις κυκλοφορεί άλλο ένα βιβλίο της Μέγερ, εκτός της σειράς του «Λυκόφωτος», με τίτλο «Το σώμα», το οποίο αναμένεται επίσης να γυριστεί σε ταινία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top