Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης: ενάντια στην οικονομική κρίση

Ελκυστικά πακέτα προσφορών και εκπτώσεων

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης: ενάντια στην οικονομική κρίση

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης δίνει τη δική του απάντηση στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης , ανακοινώνοντας σειρά μέτρων που θα διευκολύνουν οικονομικά τους επισκέπτες. Η κίνηση του Μουσείου θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει παράδειγμα και για άλλα ιδρύματα.


Συγκεκριμένα, το Μουσείο καθιερώνει δωρεάν είσοδο για όλους την πρώτη Πέμπτη μετά την έναρξη κάθε π��ριοδικής έκθεσης, αρχής γενομένης από σήμερα, 7 Ιουλίου. Επίσης, δωρεάν θα είναι η είσοδος για τους νέους έως 18 ετών, για τους Φίλους του Μουσείου, αρχαιολόγους και ακαδημαϊκούς, φοιτητές Αρχαιολογίας και Ιστορίας της Τέχνης, κατόχους κάρτας Πολιτισμού, δημοσιογράφους, ξεναγούς, άτομα με ειδικές ανάγκες, καθώς και όσους υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία.


Κάθε Δευτέρα επίσης, το εισιτήριο θα είναι μειωμένο για όλους (3,50 ευρώ), ενώ θα υπάρχουν και ελκυστικά πακέτα προσφορών για τους τουρίστες.Μάλιστα, ο διευθυντής του Μουσείου Νίκος Σταμπολίδη και η πρόεδρος του ιδρύματος Γουλανδρή, Σάντρα Μαρινοπούλου, πρότειναν στους διευθυντές των Μουσείων του αθηναϊκού κέντρου (Πινακοθήκη, Βυζαντινό, Μπενάκη, ενδεχομένως και το Νέο Μουσείο Ακροπόλεως) όταν κάποιο από αυτά φιλοξενεί μεγάλη έκθεση, να εκδίδεται κοινό εισιτήριο για τους επισκέπτες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top