Οι Faithless αύριο στην Αθήνα

Ο Μάξι Τζάζ η φωνή που ταξιδεύει τα πλήθη

Οι Faithless αύριο στην Αθήνα

Το βρετανικό συγκρότημα των Faithless θα ξεσηκώσει τα πλήθη ακόμα μία φορά αύριο την Τετάρτη στο Rockwave Festival.O Μάξι Τζαζ με την χαρακτηριστική φωνή του θα ερμηνεύσει γνωστές επιτυχίες όπως το «Insomnia», το «Wecomeone» και το «Salvamea».

Η Σίστερ Μπλις μαζί με τον Ρόλο αποτελούν τα δύο μέλη του συγκροτήματος που έχουν την μουσική επιμέλεια των ανατρεπτικών στίχων του Μάξι, ο οποίος εμπνέεται από τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι βρετανοί πολίτες.

Μία ημέρα πριν ��ην συναυλία στην Αθήνα η Σίστερ Μπλις είπε για την μουσική του συγκροτήματος : «η μπάντα στην πραγματικότητα είναι το όχημαπου χρειάζεται ο Μάξι για να μπορέσει να σκορπίσει τη φιλοσοφία του στον κόσμο. Οι στίχοι του Μάξι μάς αγγίζουν όλους γιατί μιλάνε για όλα αυτά που βασανίζουν κάθε άνθρωπο».

Συνεχίζοντας στην συνέντευξή της στο «Βήμα» η Σίστερ Μπλις, τόνισε την επιθυμία του τραγουδιστή των Faithless να δει ένα κόσμο ενωμένο, χωρίς εκμετάλλευση και συμπλήρωσε: «Οι στίχοι μιλούν για τη ζωή, την αγάπη,την απώλεια,τον πόνο, για την ένωσητων ψυχών μας. Και θέλωνα πιστεύω ότι εμείς μπορούμενα ενώσουμε τον κόσμο.Θέλουμε να περάσουμε το μήνυμά μας, να φυτέψουμε κάτι και να ανθίσει, όχι απλώς να χορεύουμε όλοι μαζί ρυθμικά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top