Μεγάλη επιτυχία τα Φεστιβάλ Νεολαίας της Εκκλησίας

Ξεχώρισε η συμμετοχή της παιδικής χορωδίας Φιλιππιάδος

Μεγάλη επιτυχία τα Φεστιβάλ Νεολαίας της Εκκλησίας

Με μεγάλη επιτυχία σημειώθηκαν τα περιφερειακά Φεστιβάλ Έκφρασης και Δημιουργίας Εφήβων και Νέων των Ιερών Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος που έλαβαν χώρα το χρονικό διάστημα από 2 έως 15 Μαΐου.



Συνολικά πραγματοποιήθηκαν έξι Περιφερειακά Φεστιβάλ Νεολαίαςστις Ιερές Μητροπόλεις Αιτωλίας & Ακαρνανίας, Θεσσαλονίκης, Λαρίσης & Τυρνάβου, Νέας Σμύρνης, Ξάνθης & Περιθεωρίου και Πατρών και η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία.


Συμμετείχαν 2.600 έφηβοι και νέοι από 39 ιερές Μητροπόλεις, εκ των οποίων οι 2.230 ήταν μέλη 68 καλλιτεχνικών ομάδων (χορωδιών, παραδοσιακών χορευτικών συγκροτημάτων, και θεατρικών ομάδων) και 370 οι συμμετέχοντες σε διαγωνισμού εικαστικών και λογοτεχνίας.



Από τις συμμετοχές που ξεχώρισαν και κέρδισαν ιδιαίτερα εγκωμιαστικά σχόλια ήταν αυτή της Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης. Η παιδική χορωδία του Ι.Κ. Αγ. Βησσαρίωνος Φιλιππιάδος μάγεψε με τη βελούδινη της φωνή και την άρτια σκηνική παρουσία στο Περιφερειακό Φεστιβάλ Θεσσαλίας και Ηπείρου στις 2 Μαΐου. Παράλληλα δόθηκε ειδική τιμητική διάκριση στον Παντελή Διαμαντή για το υπέροχο τραγούδι «Ζήσε για σένα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top