Επιτέλους! Τα σινεμά ρίχνουν τις τιμές

Προσφορές λόγω… κρίσης

Επιτέλους! Τα σινεμά ρ��χνουν τις τιμές

Η κρίση χτύπησε την πόρτα και των… κινηματογράφων, αφού το να δεις μια ταινία στη μεγάλη οθόνη θεωρείται πλέον μικρή πολυτέλεια. Έτσι οι αιθουσάρχες κάνουν ό,τι μπορούν για να έχουν και πάλι περισσότερη δουλειά!


Από τώρα και στο εξής μπορείς να βρεις εισιτήρια των 6 ή 7 ευρώ, δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός, προσφορές, ειδικές τιμές για φοιτητές και οικογένειες.

Συγκεκριμένα, στα Village Cinemas μπορείς να δεις μια ταινία με 7 ευρώ πλέον για όλες τις ημέρες και ώρες. Ισχύει για όλες τις προβολές εκτός από τις 3D.
Παράλληλα εξακολουθούν να ισχύουν οι προσφορές με εταιρίες κινητής τηλεφωνίας που προσφέρουν δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.

Και οι κινηματογράφοι ODEON μείωσαν το εισιτήριο στα 7,5 ευρώ και για τις 3D προβολές στα 10 ευρώ.
Εντωμεταξύ, τα μέλη του Club Cineφίλοι της Odeon, οι φοιτητές και τα παιδιά θα απολαμβάνουν επιπλέον έκπτωση ενός ευρώ στις καινούργιες τιμές (6,5 ευρώ για τις κανονικές και 9 ευρώ για τις 3D προβολές).

Τα Ster Cinemas διαθέτουν εισιτήριο 6,5 ευρώ για τις κανονικές προβολές και 10 ευρώ για τις ταινίες 3D, ενώ διοργανώνει και ladies night (δύο γυναίκες πληρώνουν μόνο ένα εισιτήριο).

Με όλες αυτές τις προσφορές που βεβαίως υπάρχουν και σε πολλά άλλα cinema ευκαιρία είναι να γίνουμε όλοι… κινηματογραφόφιλοι!


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top