Φεστιβάλ Hip Hop στο Γκάζι

Για τρίτη συνεχόμενη φορά

Φεστιβάλ Hip Hop στο Γκάζι

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Τεχνόπολις του δήμου Αθηναίων φιλοξενεί το φεστιβάλ Hip Hop, που ξεκινά στις 4 Σεπτεμβρίου! Η μουσική των πάρτι του δρόμου με το εκρηκτικό μίγμα των πιο απίθανων ομάδων breakdance και των προκλητικότερων MCs τραγουδιστών, θα μεταμορφώσουν τη σκηνή.

Όλοι θα είναι εκεί: ο Μηδενιστής, οι Giants, ο Εισβολέας, ο Phyrosun, οι Ορθολογιστές, οι Απέχεις, ο Neon και ο Τ. Λάθος, καθώς και ο Μάντης Johnson.

Παράλληλα θα γίνει και το Battle of Athens, όπου θα αναμετρηθούν οι 8 καλύτερες ομάδες breakdance της Ελλάδας, με κριτές τρία από τα κορυφαία ονόματα της breakdance μας σκηνής.

Θα ακολουθήσει και MCs Battle, με τους 8 καλύτερους να διαγωνίζονται σε ζευγάρια και το ντεσιμπελόμετρο που θα μετρά τις αντιδράσεις του κόσμου θα βγάλει τον καλύτερο!

Το 3rd Athens Hip Hop Festival θα παρουσιάσουν ο Alex Zoltan και ο Λάγνης των διαχρονικών ΝΤΠ, ενώ ο Dj The Boy, o Dj-δημιουργός Q.B.Mix και ο Dj Noiz θα δώσουν τις καλύτερες τους στιγμές σε ένα εξάωρο non stop αυθεντικό hip hop πάρτι του δρόμου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top