«Όλα θα είναι ωραία»

Πορτοκάλογλου, Ζιώγαλας, Φάμελος

«Όλα θα είναι ωραία»

Ολοκληρώνεται ο κύκλος συνεργασίας του Νίκου Πορτοκάλογλου, του Νίκου Ζιώγαλακαι του Μανώλη Φάμελλου, απόψε στις 20.30 στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Σε αυτή την αποχαιρετιστήρια βραδιά μιας συνεργασίας, εμπορικά και καλλιτεχνικά επιτυχημένης, «Όλα θα είναι ωραία», όπως λένε και οι καλλιτέχνες.

Στη γιορτή θα ενωθούν οι φίλοι που έχουν συνταξιδέψει ήδη με τους τρεις τραγουδοποιούς σε αυτή την πορεία που ξεκίνησε από τον Σταυρό του Νότου, με εκείνους που θα συμμετέχουν για πρώτη φορά στην αποχαιρετιστήρια αυτή συναυλία. «Να Με Προσέχεις», «Πάρε Με Απόψε Πάρε με», «Η Ευτυχία Είναι Αυτό», «Θάλασσα μου Σκοτεινή», «Σαν Στάρ Του Σινεμά», « Ένα Μεγάλο Φωτεινό Καλοκαίρι» και πολλές ακόμα επιτυχίες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι θεατές.

O Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Μανώλης Φάμελλος, φίλοι καλοί από τα παλιά, κατάφεραν να αξιοποιήσουν τη μοναδική χημεία που τους συνδέει, δημιουργώντας ένα από τα πιο επιτυχημένα και παρεΐστικα μουσικά προγράμματα, γεμάτο αμεσότητα και μουσική γενναιοδωρία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top