Ροκ και τζαζ στον Κήπο του Μεγάρου

Από ελληνικά συγκροτήματα του Schoolwave

Ροκ και τζαζ στον Κήπο του Μεγάρου

Με ροκ ήχους γέμισε ο Κήπος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Τρία ελληνικά συγκροτήματα του Schoolwave, οι Μusica Ficta, Rosebleed και Βlue Jazz Fiction, τα οποία αναδείχθηκαν μέσα από τον φεστιβαλικό διαγωνισμό «Schoolwave», έπαιξαν τα τραγούδια τους έχοντας ως κοινό σύνθημα «Η μουσική μάς κάνει κοινωνικούς. Η μουσική είναι αντίδοτο στην αποξένωση που προκαλούν οι ώρες μπροστά στον υπολογιστή».

Νέοι, αλλά και όσοι αισθάνονται νέοι, έκλεισαν τους υπολογιστές και με σύμμαχό τους την καλή διάθεση, απόλαυσαν μια ξεχωριστή βραδιά. όπου τον πρώτο λόγο είχαν η ροκ και η τζαζ. Η αρχή έγινε με τις Βlue Jazz Fiction, έξι κορίτσια από τον Βόλο που, εκτός από δικές τους συνθέσεις, παρουσίασαν και διασκευές κλασικών τζαζ κομματιών. Στη συνέχεια οι Μusica Ficta έδωσαν τη δική τους εκδοχή περί ροκ και στο φινάλε εμφανίστηκαν οι εμπειρότεροι όλων Rosebleed- με το άλμπουμ «White Βalloons» και το σινγκλ «Ι want to have it all» στις αποσκευές τους.

Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών με το φεστιβάλ «Schoolwave» και τον εμπνευστή του Χρήστο Ιωαννίδη, ενώ εντάσσεται στη Σειρά Γέφυρες, την καλλιτεχνική διεύθυνση της οποίας έχει ο ΔημήτρηςΜαραγκόπουλος.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top