Η τέχνη... στους δρόμους

«Παγκόσμια Ημέρα των Τεχνών του Δρόμου»

Θέατρο, τσίρκο, μουσική, χορός, ποίηση, εικαστικά, μαριονέτες, ξυλοπόδαροι, καραγκιόζης, κάθε μορφής Τέχνη, θα γεμίσει τους δρόμους και τις γωνιές της Αθήνας, το Σάββατο.

Την «Παγκόσμια Ημέρα των Τεχνών του Δρόμου και της Ελεύθερης Έκφρασης στο δημόσιο χώρο», εκατοντάδες ανεξάρτητοι καλλιτέχνες θα συμμετάσχουν σε μία πρωτοβουλία, που ξεκίνησε από τη Γαλλία το 2007 και υιοθετήθηκε από την Ελλάδα έναν χρόνο αργότερα, παίρνοντας τη μορφή μίας μεγάλης γιορτής στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Η γιορτή της τέχνης θα ξεκινήσει στις 11.00 και οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν μέχρι αργά το βράδυ. Στις 20.00 θα ξεκινήσει η παρέλαση όλων των συμμετεχόντων από την Ερμού, που θα καταλήξει στο Θησείο, όπου θα ακολουθήσει βαριετέ και το πάρτι της Ημέρας του Δρόμου έως αργά τη νύχτα.

Στην πρωτεύουσα από το Σύνταγμα, την Ερμού, την πλατεία Kαπνικαρέας, μέχρι το Μοναστηράκι και το Θησείο, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top