Μάγεψαν στο «αποχαιρετιστήριο» οι Scorpions

Δείτε την τελευταία τους συναυλία στην Ελλάδα

Μάγεψαν στο «αποχαιρετιστήριο» οι Scorpions

Με τις καλύτερες αναμνήσεις άφησαν οι θρυλικοί «Σκορπιοί» το ελληνικό κοινό στην χθεσινοβραδινή τους συναυλία, που ήταν και η τελευταία τους στην Ελλάδα.

Η συναυλία, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της τελευταίας περιοδείας τους με τίτλο «Get your sting and blackout» ήταν sold out. Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας γέμισε από τους φανατικούς θαυμαστές, που έτρεξαν να τιμήσουν και να αποχαιρετίσουν τους Scorpions!

Οι Klaus Meine, James Kottak, Pawel Maciwoda, Rudolf Schenker και Matthias Jabs, εισέβαλαν στην σκηνή προκαλώντας πα-νι - κό και παραλήρημα στο κοινό, ενώ άφησαν την καλύτερη γεύση δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό…

Το θρυλικό συγκρότημα τα έδωσε όλα, ενώ έκανε δώρο τις μπαγκέτες από τα drums στο κοινό που βρισκόταν στην αρένα. Κάποιος θαυμαστής έδωσε στον Klaus Meine μια ελληνική σημαία, την οποία αφού φόρεσε στην πλάτη του, την σήκωσε ψηλά και ύστερα την απέθεσε στο κεντρικό κομμάτι της σκηνής.

Η συναυλία έκλεισε θριαμβευτικά με το κοινό να φωνάζει συνθήματα θαυμασμού και τους Scorpions να επιστρέφουν ξανά στην σκηνή για ένα τελευταίο τραγούδι...Το τελευταίο τραγούδι...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top