Είναι αλήθεια! Έρχονται (και) οι Bon Jovi στην Ελλάδα!!!

Νέα μεγάλη συναυλία. Πότε; Που; Οι τιμές των εισιτηρίων...

Είναι αλήθεια! Έρχονται (και) οι Bon Jovi στην Ελλάδα!!!

Είναι πλέον γεγονός. Μετά τους U2, η συναυλία των οποίων είναι νωπή ακόμα στη μνήμη, αλλά και τη Madonnaπου ήρθε πριν δύο χρόνια, έρχεται στην Ελλάδα ένα ακόμα από τα κορυφαία ροκ μουσικά συγκροτήματα παγκοσμίως: οι Bon Jovi.

Οι Bon Jovi θα επισκεφτούν τον Ιούλιο για πρώτη φορά τη χώρα μας για να παρουσιάσουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους. Η συναυλία θα γίνει την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011 στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο του “Open Air 2011 Tour” και θα περιλαμβάνει ένα σετ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συγκροτήματος με αφορμή την κυκλοφορία του «Greatest Hits» άλμπουμ τους.

Το συγκρότημα από το New Jersey της Αμερικής, που αποτελούν οι Jon Bon Jovi, Richie Sambora, David Bryan και Tico Torres ήδη διανύει την τρίτη δεκαετία της ιστορίας του. Οι Bon Jovi έχουν πουλήσει περισσότερα από 120 εκατ. άλμπουμ παγκοσμίως κι έχουν πραγματοποιήσει εκατοντάδες συναυλίες σε περισσότερες από 50 χώρες.

Ενδεικτικά η περιοδεία τους το 2008 είχε πουλήσει συνολικά 2,1 εκατομμύρια εισιτήρια. Η φετινή περιοδεία τους “The Circle Tour” βρίσκεται, σύμφωνα με το περιοδικό Billboard, στην πρώτη θέση για το 2010.

Μερικέςαπότιςεπιτυχίεςπουαναμένεταιναακουστούν στο ΟΑΚΑ είναιτο “Livin’ on a Prayer”, ”You Give Love A Bad Name”, “Wanted Dead Or Alive”, “I’ll Be There For You”, “Blaze Of Glory”, “Keep The Faith”, “Always”, ”Have A Nice Day”, “It’s My Life”.

Η προπώληση ξεκινάει μάλιστα άμεσα, στις 11 Νοεμβρίου, ενώ οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από 50 ευρώ τα πιο φτηνά έως 350 ευρώ τα πιο ακριβά, με αυτά της αρένας να κοστίζουν 65, των καθήμενων από 50 ως 95 ανάλογα με την ζώνη που θα επιλέξει κανείς. Aκριβώς 150 ευρώ θα στοιχίζει το εισιτήριο «Golden Standing Arena», στα 250 θα φτάνουν τα VIP και στα 350 το Circle Package. Σπεύσατε...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top