Πρεμιέρα για το «Ψέμα στο Ψέμα»

Μια ξεκαρδιστική παράσταση στο θέατρο « Ήβη»

Πρεμιέρα για το «Ψέμα στο Ψέμα»

Μια εκρηκτική κωμωδία με απανωτές παρεξηγήσεις και ανατροπές που γεννούν άφθονο γέλιο, είναι η παράσταση «Ψέμα στο Ψέμα» που κάνει επίσημη πρεμιέρα απόψε, υπό την σκηνοθετική σφραγίδα του Πέτρου Φιλιππίδη.


Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, για άλλη μια φορά σκηνοθετεί με πολλή αγάπη και μεράκι μια παράσταση που συνδυάζει την τρυφερότητα με το χαμόγελο, τη συγκίνηση με το γέλιο μέχρι δακρύων.


Το έργο ξεκινά όταν δυο αστυνομικοί, τα «καμάρια» της αγγλικής αστυνομίας, πηγαίνουν να ανακοινώσουν σε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι μια πολύ δυσάρεστη είδηση. Τα πράγματα όμως αρχίζουν να μπερδεύονται όταν το ηλικιωμένο ζευγάρι νομίζει ότι οι αστυνομικοί θα τους ανακοινώσουν το θάνατο του σκύλου τους. Εκείνοι διστάζουν να πουν την αλήθεια, και στην παρεξήγηση μπλέκεται ένας ιερέας και οι γείτονες.


Οι ατάκες, «πέφτουν» η μία μετά την άλλη, και οι ηθοποιοί απολαμβάνουν την παράσταση μαζί με το κοινό που ξεκαρδίζεται. Ποιο είναι όμως το μήνυμα του έργου; «Χίλιες φορές μια δυσάρεστη αλήθεια, από το καλύτερο ψέμα».


Η παράσταση «Ψέμα στο Ψέμα», θα παίζεται στο θέατρο «Ήβη»κάθε Δευτέρα στις 21:00, Τρίτη και Τετάρτη δυο παραστάσεις στις 18:00 και στις 21:00, και την Κυριακή στις 21:00 το βράδυ.


Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις των συντελεστών της παράστασης…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top