Ευρωπαϊκά αριστουργήματα στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος

Δεν βρήκαν ποτέ το δρόμο προς τις αίθουσες

Αξιόλογες ταινίες που δεν «πρόλαβαν» να βρουν το δρόμο προς τις κινηματογραφικές αίθουσες, θα προβληθούν από την Ταινιοθήκη της Ελλάδος. Πρόκειται για δημιουργίες με σημαντική πορεία σε διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ που αγοράστηκαν από έλληνες διανομείς.


Η προβολή θα γίνεται σε εβδομαδιαία βάση με δυο προβολές καθημερινά την πρώτη εβδομάδα παρουσίασης ενώ θα συνεχίζεται ανάλογα με την ανταπόκριση του κοινού και το υπόλοιπο πρόγραμμα της Ταινιοθήκης.


Η πρώτη ταινία του προγράμματος είναι η ισπανική «Στην πόλη της Σύλβια», που θα προβληθεί από τις 21 έως και τις 27 Οκτωβρίου. Από τις 28 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου θα ακολουθήσει η νορβηγική ταινία «Δεσμοί αίματος» του Μάριους Χολστ.


Σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν σύντομα θα ακολουθήσουν: «Η αβάσταχτη μεγάλη σιωπή» του Φίλιπ Γκρόνινγκ, η «Έλλη» του ομογενή Αθανάσιου Καρανικόλα, το γαλλικό σπονδυλωτό «animation Peur(s) du noir»γνωστό και ως Fears of the dark καθώς και το «Princess»του Δανού Άντερς Μοργκεντχάλερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top