Το πάρτι του Σαββάτου στο Closer Alternative Bar

Μαχαίρας, Ταμπάκης, Βαϊακοπούλου στα πλατό

Το πάρτι του Σαββάτου στο Closer Alternative Bar

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά συνεχίζουν η Βαγγελιώ Βαϊακοπούλου και ο Δημήτρης Ταμπάκης στο Closer Alternative Bar στα Eξάρχεια.


Παρέα με τον Θωμά Μαχαίρα και με τη συνοδεία alternative επιλογών ξεκινούν από τις τελευταίες κυκλοφορίες σε ακουστική διάθεση και καταλήγουν στα πιο αγαπημένα ακούσματα από πέντε δεκαετίες rock n΄ roll.


Αναλυτικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα:

Τρίτη

Η Ηρώ Κουμεντάκου και ηΜυρσίνη Βασιλοπούλου βγάζουν τον κακομαθημένο τους εαυτό, παίζοντας από Kinks μέχρι Dead Boys κι από Triffids μέχρι Black Angels.

Τετάρτη

Ο dj Spiros Clutch (residency) και η Lady Lanalush με τον dj Gaidjin (κάθε τελευταία Τετάρτη του μήνα αναλαμβάνουν την ξενάγησή μας στον κόσμο της σκληρής ροκ σκηνής με τα αγαπημένα anthems από τον χώρο του grunge και του stoner, χωρίς αυτό να αποκλείει κάποια “τρυφερά” παραστρατήματα...

Πέμπτη

Ted Sourvinos & Lousy George. Σφαιρική indie alternative αντίληψη, παντρεμένη με νεανικό ενθουσιασμό είναι η μουσική συνταγή του μεσοβδόμαδου. Upbeat ή midbeat, πρόκειται για μια βραδιά που αγκαλιάζει όλες τις επιθυμίες των παριστάμενων με τον πιο άμεσο τρόπο.

Παρασκευή

Alternative ways of Rock'n Roll. Ο dj Konstantine Kein πατάει σταθερά στα γνωστά του ακούσματα και στήνει τις πιο ποιοτικά κεφάτες Παρασκευές στην πόλη (κατά την ταπεινή μας άποψη) και ποτέ δεν απογοητεύει τον σίγουρο κόσμο του.

Σάββατο

Η Βαγγελιώ Βαϊακοπούλου κι ο Δημήτρης Ταμπάκηςμε εκλεκτούς φίλους guests (Θωμάς Μαχαίρας, Κώστας Οικονόμου, Παναγιώτης Γαβρίλης) στήνουν εδώ και έξι χρόνια το party του Σαββάτου με alternative επιλογές που ξεκινούν από τις τελευταίες κυκλοφορίες σε ακουστική διάθεση και καταλήγουν στα πιο αγαπημένα ακούσματα από πέντε δεκαετίες rock'n roll με ευήκοα ώτα στις προτιμήσεις σας. Κάθε πρώτο Σάββατο του μήνα: SPyros D vs Babi Bone σε μια εξόχως rock 'n roll βραδιά!

Κυριακή

Τα τελευταία 7 χρόνια, ο Γιώργος Φακίνος μας παρουσιάζει μία άλλη πτυχή του (μουσικού) εαυτούτου, παίζοντας κυρίως indie,alt.rock,nu gloom και electro rock. Πολύ συχνά όμως, η κατάσταση«ξεφεύγει» και ακούμε πολλ�� διαφορετικά είδη μουσικής, το ίδιο βράδυ, πάντα όμως επιδέξιαδεμένα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top