Ο Διονύσης Σαββόπουλος αφηγείται παραμύθια

Από τη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

Ο Διονύσης Σαββόπουλος αφηγείται παραμύθια

Με την ιδιότητα του αφηγητή παραμυθιών θα ανέβει στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής ο Διονύσης Σαββόπουλος. Η παράσταση με τον τίτλο «Για να γίνει ο χρόνος καινούργιος», απευθύνεται σε παιδιά και μεγάλους, ξετυλίγοντας μπροστά τους μια αφήγηση γεμάτη θαύματα, ένα θέατρο τραγουδιών και ζωγραφιστών ονείρων.


Οι ιστορίες του, εμπνευσμένες από τη Θεογονία του Ησίοδου και γραμμένες με δικά του λόγια, μιλούν για την αρχή του κόσμου, τη γέννηση του Χρόνου, τη χρήση της φωτιάς και κάθε δύναμης που ανάλογα με τη χρήση της βλάπτει ή ωφελεί, ενώ παράλληλα συνοδεύονται από γνωστές του επιτυχίεςόπως «η Συννεφούλα», «σαν τον Καραγκιόζη»κ.τ.λ.


Μικροί και μεγάλοι, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον σπουδαίο τραγουδοποιό αλλά και τους συνεργάτες τους μέσα από οκτώ απογευματινές παραστάσεις (Παρασκευή 3, Σάββατο 4, Κυριακή 5, Τετάρτη 8, Πέμπτη 9 και Παρασκευή 10, Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στις 7μ.μ.) και δύο πρωινές (Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στις 11.30 πμ.), στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη.


Η παράσταση, θα επαναληφθεί και τον Ιανουάριο, από 9 έως και 12/1.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top