Γιορτινό πρόγραμμα στο Κ.Θ.Ε. Θεσσαλονίκης

Μέχρι τις 2 Γενάρη οι παραστάσεις

Μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου συνεχίζει το εορταστικό του πρόγραμμα το Κέντρο Θεατρικής Έρευνας Θεσσαλονίκης, με την παράσταση «Ο Ντάννυ και η βαθιά γαλάζια θάλασσα» του πολυβραβευμένου Τζων Πάτρικ Σάνλεη.

Οι θεατρικές ομάδες του Κέντρου παρουσιάζουν το έργο σε σκηνοθεσία Π. Ζηβανού, με τις τελευταίες παραστάσεις να έχουν προγραμματισθεί στις 1 και 2 Ιανουαρίου και ώρα 21:00.

Το έργο διαδραματίζεται σε ένα ξεπεσμένο μπαρ της Νέας Υόρκης, όπου μία γυναίκα και ένας άνδρας συναντιούνται τυχαία και παραδίνονται στη δίνη ενός απάχικου –(αλήτικου) χορού. Γύρω τους μια πραγματικότητα που δεν ταιριάζει ούτε σε άνθρωπο ούτε σε ζώο. Ίσως μπορέσουν απόψε, μπροστά μας, να ταξιδέψουν πια μαζί στη «βαθιά γαλάζια θάλασσα». Μία σύγχρονη παραβολή για το προαιώνιο πολεμικό παιχνίδι του έρωτα.

Στο μεταξύ, στον χώρο του Κέντρου φιλοξενείται μέχρι τις 30 του μήνα η χοροθεατρική παράσταση «Delirium Tremens » του Δημήτρη Τσιαπκίνη, μία παραγωγή της ομάδας χορού Ρήξη Οκλαδόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top