Η Ορχήστρα των Ανακτόρων Schoenbrunn της Βιέννης

Στο Μέγαρο Μουσικής

Η Ορχήστρα των Ανακτόρων Schoenbrunn της Βιέννης

Η Ορχήστρα των Ανακτόρων Schoenbrunn της Βιέννης, θα δώσει δύο παραστάσεις, την Παρασκευή και το Σάββατο, στο Μέγαρο Μουσικής.

Η διεθνούς φήμης ορχήστρα μεταφέρει με τη μουσική της όλη τη γοητευτική εποχή της Αυτοκρατορικής Βιέννης. Με υψηλό επίπεδο μουσικής ποιότητας, καθαρό ήχο ερμηνειών και σκηνική παρουσία που παραπέμπει σε παραμύθι, η Ορχήστρα, πραγματοποιεί μεγάλες περιοδείες, σε ολόκληρο ��ον κόσμο, τόσο μόνη της όσο και σε συνεργασία με διάσημους καλλιτέχνες του μπαλέτου και της όπερας.

Το ρεπερτόριο της αποτελείται από έργα του Μότσαρτ και του Στράους, με ιδιαίτερη έμφαση στα κλασικά βιεννέζικα κομμάτια. Στις συναυλίες του Μεγάρου θα συμμετέχουν η σοπράνο Romana Beutel, ο βαρύτονος Sebastian Huppman και χορευτικά ζευγάρια από το Μπαλέτο της Όπερας της Βιέννης μαζί με τα παιδιά του Μπαλέτου της Όπερας. Την ορχήστρα θα διευθύνει ο διακεκριμένος μαέστρος μουσικός και συνθέτης Guido Mancusi, τον οποίον συχνά αποκαλούν «Στράους του 21ου αιώνα» και «βασιλιά του βαλς και της πόλκας».

Το όνομά της , η ορχήστρα, το έχει πάρει από τις συχνές εμφανίσεις της στον Πορτοκαλεώνα των Ανακτόρων Schoenbrunn και η αντίδραση του κοινού σε όλες αυτές τις συναυλίες είναι πάντα πολύ ενθουσιώδης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top