Οι καλύτερες στιγμές των Offspring στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη

To συγκρότημα θα εμφανιστεί στην Πλατεία Νερού στις 9 Ιουνίου

Μπορεί οι Offspring να έχουν αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα τους στο rock’n’roll από το 1984 που δημιουργήθηκαν μέχρι σήμερα, αλλά μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια έπραξαν το ίδιο στον κόσμο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Χάρις στα εθιστικά τους τραγούδια και την εκρηκτική τους παρουσία, έχουν συμπεριληφθεί αμέτρητες φορές σε soundtrack ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που οι ίδιοι πραγματοποίησαν cameo εμφανίσεις.

Release Athens 2024: Οι SOFI TUKKER στην Πλατεία Νερού

Με αφορμή την πολυαναμενόμενη εμφάνισή τους στην έναρξη του Release Athens 2024 (Κυριακή 9 Ιουνίου, Πλατεία Νερού), βάλαμε σε σειρά 5 από τις κορυφαίες συμμετοχές τους στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη.

1) Idle Hands (1999)

Στο "Idle Hands", την -cult πλέον- horror/comedy ταινία του Rodman Flender, οι Offspring εμφανίζονται σε έναν αποκριάτικο χορό λυκείου. Το cameo του συγκροτήματος ταιριάζει απόλυτα με την ιστορία ενός τεμπέλη έφηβου, του οποίου το δαιμονισμένο(!) χέρι διαπράττει φόνους. To "Beheaded" των Offspring αλλά και η διασκευή τους στο “I Wanna Be Sedated” τωn Ramones, είναι μάλλον οι μοναδικές αξέχαστες στιγμές της ταινίας.

2) American Pie 2 (2001)

Στην εφηβική κωμωδία "American Pie 2", οι Offspring προσφέρουν το καταιγιστικό “Want You Bad” που ταιριάζει απόλυτα με την αμηχανία του ντροπαλού εφήβου που προσπαθεί να ρίξει στο κρεβάτι την πανέμορφη φίλη του.

3) Batman Forever (1995)

Άλλη μια κλασική συμμετοχή τους, με το “Smash It Up” στο “Batman Forever” του Joel Schumacher.

4) The Faculty (1998)

Στο πολύ επιτυχημένο “The Faculty”, οι Offspring συμμετέχουν με το “The Kids Aren’t Alright” και απογειώνουν αυτή την cult ταινία που συνδύαζε την επιστημονική φαντασία με τα horror movies.

5) Yellowjackets (2021)

Η πιο πρόσφατη συμμετοχή τους είναι στο τελευταίο επεισόδιο του 1ου κύκλου του Yellowjackets, μια απολαυστικής σειράς που αφηγείται την ανατριχιαστική ιστορία μιας γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου που εγκλωβίζεται στα βουνά του Καναδά μετά την πτώση του αεροπλάνου τους. Το “Come Out And Play”, απογειώνει ένα από τα κορυφαία επεισόδια της σειράς.

 

Οι The Offspring θα εμφανιστούν στις 9 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού, στο πλαίσιο του Release Athens 2024. Μαζί τους, θα βρίσκονται οι -εξίσου- εκρηκτικοί The Subways και Danko Jones. Για όλες τις πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.releaseathens.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top