H Σαβίνα Γιαννάτου στο θέατρο Άλσος

«Πάω να πω στο σύννεφο» με τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι

Θέατρο: Η Σαββίνα Γιαννάτου Στο Άλσος

Η Σαβίνα Γιαννάτου συνεχίζει και τον Μάρτιο τις συναρπαστικές παραστάσεις της στο θέατρο Άλσος!  

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή, με σπάνια φωνή, διεθνή καταξίωση και σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό της, η Σαβίνα Γιαννάτου μαγεύει με την ερμηνεία της τα ακροατήρια των χωρών που επισκέπτεται και έχει ενθουσιάσει τους πιο απαιτητικούς κριτικούς μουσικής σε όλο τον κόσμο.

Παράταση για τον Μικρό Πρίγκιπα από τη θεατρική ομάδα «Όνειρο Είναι»

Τις Τρίτες του Μαρτίου παρουσιάζει στο θέατρο Άλσος την παράσταση.

«Πάω να πω στο σύννεφο»  με τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι.

Τα τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι έτσι όπως παρουσιάστηκαν στον ομότιτλο δίσκο της Σαβίνας Γιαννάτου, πλαισιωμένα από μία ανθολογία της εργογραφίας του. Τραγούδια που έχουν αφήσει ισχυρό το αποτύπωμά τους στην ιστορία της ελληνικής μουσικής, σε μία ξεχωριστή προσέγγιση.

Η ερμηνευτική απόδοση της Σαβίνας Γιαννάτου, η ιδιαίτερη ενορχήστρωση της Δήμητρας Τρυπάνη και η λιτή, αισθαντική και αριστοτεχνική ερμηνεία των τεσσάρων μουσικών που συμμετέχουν, διατηρούν ακέραια την ποιότητα και το βάθος των τραγουδιών του Μάνου Χατζιδάκι, ανανεώνοντας ταυτόχρονα τη μουσική τους ουσία και αποκαλύπτοντας νέες ερμηνευτικές παραμέτρους.


 
Και τον Μάρτιο, στο θέατρο Άλσος, η Σαβίνα Γιαννάτου μαζί με τους εξαιρετικούς μουσικούς που τη συνοδεύουν, μας προσκαλεί σε μία γοητευτική μουσική περιπλάνηση στο έργο του Μάνου Χατζιδάκι,  σε τέσσερεις σπάνιες βραδιές μουσικής μέθεξης

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top