Ποιοι έδωσαν το παρών στον «Ανθρωποφάγο» της Σάννυς Μπαλτζή

Νταλάρας, Δήμου, Τίτος Πατρίκιος και άλλοι διάσημοι

Μπαλτζή: Ποιοι Έδωσαν Το Παρών Στον Ανθρωποφάγο

Η Κεντρική Αίθουσα Εκδηλώσεων του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός» πλημμύρισε από κόσμο που πήγε να απολαύσει τη Σάννυ Μπαλτζή στην παρουσίαση της πρώτης της ποιητικής συλλογής με τίτλο «Ανθρωποφάγος».

Παιδικό θέατρο με μήνυμα το αγκάλιασμα της διαφορετικότητας

Η Ελένη Δήμου έδωσε το παρών 

 Πρόκειται για ένα δυνατό απόσταγμα συναισθημάτων, διαφορετικών χρονικών περιόδων, που επιχειρεί να μας παρασύρει στους δρόμους των μύθων, της σκληρής πραγματικότητας, της απώλειας, των καταραμένων ερώτων και της ματαιότητας, ενώ η φαντασιακή πηγή της λύτρωσης αναλαμβάνει το καθήκον να χτίσει τον κόσμο από την αρχή.

Ο Γιώργος Νταλάρας, ο Τίτος Πατρίκιος, και ο Μιχάλης Μητρούσης 

Νεκτάριος Σκαμνάκης, Ελένη Δήμου

Τέσσερις ενότητες, τέσσερις άξονες γύρω από τους οποίους εκτυλίσσεται η αχαλίνωτη φαντασία της, αποκαλύπτοντας το αντισυμβατικό της ταλέντο και τη δυνατή γραφή της, καθώς περιπλανιέται σε εμβληματικά πορνεία, παλιές γειτονιές, κακόφημους δρόμους και όνειρα, αναζητώντας τη χαμένη αθωότητα.

Χριστίνα Αλεξανιάν, Μαρία Σταματέρη και Γιάννης Ζουγανέλης 

Το βιβλίο παρουσίασαν οι: Γιάννης Ζουγανέλης,  Ζέφη Κόλλια,  Ανδρέας Ρουμελιώτης,  Ιάσων Τριανταφυλλίδης και η Μαρία Μάρκου. 

Ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Ανδρέας Ρουμελιώτης μίλησαν για το βιβλίο 

Στην παρουσίαση του βιβλίου στο οποίο περιλαμβάνεται, επίσης, μελοποιημένη ποίηση μέσα από σημαντικές συνεργασίες, έδωσαν το παρών πολλοί καταξιωμένοι άνθρωποι από τον χώρο των γραμμάτων, της μουσικής και της δημοσιογραφίας.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top