Προσβάσιμο μιούζικαλ «Μέσα στο Δάσος»

Υπηρεσίες ζωντανής διερμηνείας στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα

Έρχεται Μιούζικαλ «Μέσα στο Δάσος»

Στον κύκλο των δράσεων «Όλοι μαζί στην Όπερα» των Εκπαιδευτικών και Κοινωνικών Δράσεων της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

H «Δάφνη» στο θέατρο Αυλαία για δύο ακόμα παραστάσεις

Οι παραστάσεις του μιούζικαλ «Μέσα στο Δάσος» ("Into the Woods") στις 5 και 7 Ιανουαρίου 2024 θα είναι καθολικά προσβάσιμες μέσω των υπηρεσιών της ζωντανής διερμηνείας στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα, του ζωντανού υπερτιτλισμού με αποτύπωση όλου του ηχητικού καναλιού και της ακουστικής περιγραφής που θα παράσχει η ATLAS E.P. και οι συνεργάτες της.

Τουρνάς και Πλιάτσικας στο Θέατρο Άλσος

Το αριστουργηματικό και βραβευμένο με Τόνυ μιούζικαλ Into the Woods του κορυφαίου συνθέτη και στιχουργού Στήβεν Σόντχαϊμ και του σπουδαίου συγγραφέα Τζέιμς Λαπάιν επιστρέφει στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στο ΚΠΙΣΝ, στην εγκεκριμένη εκδοχή για πιάνο και κρουστά. Το Into the Woods αποτελεί ένα σκοτεινό παραμύθι ενηλικίωσης γεμάτο συναρπαστικές μελωδίες, συνεχείς ανατροπές, αφοπλιστικό χιούμορ και υποβλητική ατμόσφαιρα. Η Κοκκινοσκουφίτσα, η Σταχτοπούτα, ο Τζακ και η φασολιά του, η Ραπουνζέλ χάνονται βαθιά στα μονοπάτια του δάσους και μπλέκονται σε μια σπονδυλωτή́ ιστορία που ανατρέπει τις γνωστές διαδρομές τους και εξελίσσεται με έναν εντελώς απρόβλεπτο και συναρπαστικό τρόπο, ακριβώς όπως και η ζωή́.

Οι θεατές που επιθυμούν να κάνουν χρήση των υπηρεσιών προσβασιμότητας παρακαλούνται να πραγματοποιήσουν την αγορά των εισιτηρίων τους στα Ταμεία της ΕΛΣ,

τηλεφωνικά στο 2130885700 ή με email στο boxoffice@nationalopera.gr.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top