Το Realese Athens 2023 υποδέχεται τις Wet Leg στην Πλατεία Νερού!

To πιο καυτό indie-rock έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Το Release Athens 2023 υποδέχεται τις Wet Leg, την Κυριακή 25 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού. 

Release Athens 2023: Leftfield & Boy Harsher μαζί με τους Στέρεο Νόβα

Οι Wet Leg αναστατώνουν το βρετανικό Indie Rock

Οι Wet Leg αναστατώνουν το βρετανικό Indie Rock

Το πιο καυτό indie-rock  έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα & θα πλαισιώσει τους headliners, Madrugada, σε μια σπουδαία φεστιβαλική βραδιά.

Ποιες είναι οι Wet Leg και πώς ξεκίνησαν 

Oι Wet Leg είναι οι νέες pop stars που περιμέναμε χρόνια να ανακαλύψουμε! Οι δύο φίλες, Rhian Teasdale and Hester Chambers, έφτιαξαν το συγκρότημα το 2019 με βασικό κίνητρο τη δωρεάν είσοδο στα μεγάλα φεστιβάλ της Αγγλίας αλλά το ακαταμάχητο ταλέντο τους τις ανέδειξε πολύ γρήγορα ως ένα από τα καλύτερα νέα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Τον Ιούνιο του 2021, και ενώ η πανδημία έχει αλλάξει τα πάντα, το πρώτο τραγούδι τους, το εθιστικό και μεγαλειώδες στην απλότητά του, “Chaise Longue”, κυκλοφορεί και γίνεται αμέσως μεγάλη επιτυχία. Ένα εμφατικό «ήρθαμε για να μείνουμε» που απαίτησε την προσοχή μας. Το δεύτερο χτύπημα έρχεται 3 μήνες μετά, με το απολαυστικό “Wet Dream”, και ολόκληρη η πρώτη τους περιοδεία γίνεται sold-out!

Το Release Athens υποδέχεται τον Central Cee

Οι Wet Leg είναι δύο φίλες που σάρωσαν τα «τα εναλλακτικά» Grammys»  κερδίζοντας το βραβείο "Best Alternative Music Performance" 

Οι Wet Leg είναι δύο φίλες που σάρωσαν τα «τα εναλλακτικά» Grammys»  κερδίζοντας το βραβείο "Best Alternative Music Performance" 

Το 2022, κυκλοφορεί το ντεμπούτο τους μέσα σε αποθέωση. Πείτε το όπως θέλετε – indie rock, post-punk, britpop – η ουσία είναι πως πρόκειται για έναν απολαυστικό, στο σύνολό του, δίσκο. Απελευθερωτικός, γεμάτος άψογες κιθάρες, κολλητικά riffs, διάθεση για χορό και στίχους με κοφτερό χιούμορ που μιλούν για το σεξ, τα πάρτι και τους χωρισμούς.

Η συνέχεια, ένας διαρκής θρίαμβος. Το άλμπουμ φτάνει στην κορυφή των charts στη Μεγάλη Βρετανία ενώ το ντουέτο θα πάρει δύο βραβεία Grammy, στην κατηγορία Best Alternative Album  και Best Alternative Music Performance για το “Chaise Longue”. Παράλληλα, στα Brit Awards θα επικρατήσουν στην κατηγορία της κορυφαίας Βρετανικής μπάντας και πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη.

Έχουν κάνει εμφανίσεις στα μεγαλύτερα μουσικά tv shows, συμμετέχουν στην παγκόσμια περιοδεία του -μέγα fan τους- Harry Styles, o Barak Obama τους συμπεριέλαβε στην playlist του και σε λίγους μήνες θα βρεθούν, για πρώτη φορά, στη σκηνή του Release Athens για ένα εκρηκτικό show.

Περισσότερα ονόματα θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η προπώληση συνεχίζεται.

https://www.releaseathens.gr/event/madrugada/

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top