Θέατρο Αγγέλων Βήμα: Η παράσταση «Ανατολικά της Εδέμ» ξεκινά από 25/11

Κάθε Παρασκευή στις 21:00 και Σάββατο στις 18:00

Θέατρο Αγγέλων Βήμα: 18η σεζόν με κλασικές υπογραφές

Το Θέατρο Αγγέλων Βήμα φέτος γίνεται 18! Γιορτάζει με κορυφαία λογοτεχνικά έργα που πέρασαν στην ιστορία με ταινίες - σταθμούς και, τώρα, έρχονται για πρώτη φορά στην θεατρική σκηνή με ανέβασμα πιστό στα κείμενά τους και εξερευνώντας την ψυχή τους μακριά από κινηματογραφικές «μεγαλοστομίες».

Η θεατρική παράσταση «Ανατολικά της Εδέμ» ξεκινά από 25 Νοεμβρίου, κάθε Παρασκευή στις 21:00 και Σάββατο στις 18:00 στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα.

Το έργο του βραβευμένου με Nobel Τζων Στάινμπεκ, ένα συναρπαστικό χρονικό ζωής με γοητευτικούς χαρακτήρες με αναφορές στη Βίβλο και την Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων παρουσιάζεται σε μία παράσταση γεμάτη μυστήριο και συνεχείς ανατροπές σε σκηνοθεσία Ανδρονίκης Αβδελιώτη.

Υπόθεση

Αμερική 1900. Μια γυναίκα βρίσκεται κακοποιημένη στην πόρτα του Αδάμ Τρασκ. Ο άνδρας την ερωτεύεται. Η γυναίκα μένει έγκυος. Ένας Παράδεισος προετοιμάζεται. Όμως τίποτα δεν κρατάει για πάντα. Δέκα επτά χρόνια μετά, όλα βγαίνουν στο φως.

Κάθε Παρασκευή, στο φουαγιέ του ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ, μισή ώρα πριν την έναρξη της παράστασης, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στο γοητευτικό κλίμα του Steinbeck με αναγνώσεις κειμένων του, πρωτότυπη μουσική της  Αργυρώς Καπαρού και free bar με κρασί και αναψυκτικά. Όλα περιλαμβάνονται στην τιμή του εισιτηρίου.

Ημέρες & ώρες παραστάσεων:

Παρασκευή: 21:00

Σάββατο: 18:00

Συγγραφέας: John Steinbeck
Σκηνοθεσία: Ανδρονίκη Αβδελιώτη
Πρωταγωνιστούν: Αβδελιώτη Ανδρονίκη, Βογιατζηδάκης Ηλίας, Ζάκας Ανδρέας, Ζώης Γιώργος, Μπαντούνας Σταμάτης, Πινακάς Τίτος, Σιμοπούλου Σοφία, Σούκου Ποπέτα, Τσιούγκος Κωνσταντίνος.
Άλλοι συντελεστές: Σκηνικά: Ανδρονίκη Αβδελιώτη, Νικόλαος Μαρμαροτούρης, Σταμάτης Μπαντούνας, Φωτισμοί: Βασίλης Κλωτσοτήρας, Μουσική: Αργυρώ Καπαρού

 

Θέατρο Αγγέλων Βήμα, Σατωβριάνδου 36, 2105242211

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top