«Ο Κώδικας της Δημιουργίας» ένα ελληνικό θρίλερ συνωμοσίας

Κυκλοφορεί το τρίτο βιβλίο της σειράς από τις εκδόσεις Anubis

Ο Κώδικας της Δημιουργίας

Ο Κώδικας της Δημιουργίας είναι ένα φιλόδοξο έπος δράσης και μυστηρίου που ξεπερνά τα ελληνικά σύνορα και μεταφέρει τον αναγνώστη σε τέσσερις ηπείρους και διαφορετικές περιοχές της Ευρώπης, Αμερικής, Αφρικής και Ασίας

Η σειρά τοποθετείται στο εγγύς μέλλον και απαρτίζεται από σπονδυλωτές ιστορίες που εξελίσσονται παράλληλα και πραγματεύονται γεγονότα, φαινομενικά άσχετα μεταξύ τους -νοσηρές συνωμοσίες για την υποδούλωση του κόσμου, αναπάντεχες τεχνολογικές εξελίξεις στην Αμερική, ανηλεή θρησκευτικό φανατισμό και πόλεμο στη Μέση Ανατολή, δυστοπική παρακμή και φτώχεια στην Ελλάδα- και μέσα σε όλα τα παραπάνω, μία επιστημονική ανακάλυψη ικανή ν’ αλλάξει τον κόσμο. 

Μετά τα δύο πρώτα βιβλία της σειράς «Ο Γολγοθάς της Εύας» και «Η Πτώση του Αδάμ», κυκλοφορεί η καθηλωτική συνέχεια της σειράς θρίλερ  του συγγραφέα-φάντασμα Γιώργου Ζορμπά, η οποία θα ολοκληρωθεί σε τέσσερα βιβλία κι είναι αντιπροσωπευτική της κατηγορίας βιβλίων δυστοπικής κι εναλλακτικής πραγματικότητας.

«Ο Γολγοθάς της Εύας» - Ο Κώδικας της Δημιουργίας #1

Ο Νίκος Αυγερινός, το παιδί-θαύμα της φυσικής, παρατάει την έρευνα μαγεμένος από τη Σοφία, μία νεαρή, μαχητική δημοσιογράφο. Οι δύο νέοι ζουν το πάθος τους σ' έναν κόσμο διαφορετικό. Η Ελλάδα βρίσκεται εκτός Ευρώπης, βουτηγμένη στην πείνα και στην απελπισία.

Στη Μέση Ανατολή, η οκτάχρονη Εύα ζει τον δικό της γολγοθά, αιχμάλωτη φανατικών τζιχαντιστών. Την ίδια ώρα, σκοτεινοί συνωμότες εξυφαίνουν το τελικό σχέδιο για τον έλεγχο της Γης. Παρασύρουν στην αρένα Αμερικανούς, Ρώσους και Ισλαμιστές εξοπλισμένους με νέα όπλα, αποκυήματα νοσηρής τεχνολογίας. Επιστέγασμά τους το Angel, η πρώτη Τεχνητή Νοημοσύνη.

Η σύγκρουση πλησιάζει την Ελλάδα. Ο στρατός επεμβαίνει μ' ένα αιματηρό πραξικόπημα. Σε μία στιγμή έμπνευσης, ο Νίκος ανακαλύπτει το ιερό γκράαλ της φυσικής, τη Θεωρία των Πάντων. Αποκρυπτογραφεί δυνάμεις αποκαλυπτικές, ικανές ν' αλλάξουν τον κόσμο. Μοιραία τραβάει την προσοχή μυστικών υπηρεσιών, βιομηχανικών κολοσσών και τρομοκρατών.

Ο Νίκος κι η Σοφία επιδίδονται σε αγώνα δρόμου για να προλάβουν. Και κρυμμένο, στο βάθος του χρόνου, παραμονεύει το απόλυτο κακό...

υ

«Η Πτώση του Αδάμ» - Ο Κώδικας της Δημιουργίας #2

Μία στιγμή αρκεί για να ανατρέψει τα σχέδια του Νίκου και της Σοφίας, που αντιμετωπίζουν θανάσιμους κινδύνους στην προσπάθειά τους να απαλλάξουν την ανθρωπότητα από ένα ολέθριο μέλλον, το οποίο μέχρι πρόσφατα έμοιαζε αναπόφευκτο.
Μία τυχαία συνάντηση φέρνει την οκτάχρονη Εύα σε μια πορεία συνάντησης με το απόλυτο Σκότος.
Ένας αστάθμητος παράγοντας προκαλεί την πτώση του Αδάμ, σπέρνει το χάος σ’ ολόκληρο τον πλανήτη και καθιστά την Ευρώπη έρμαιο των φανατικών τζιχαντιστών. Μοναδικό εμπόδιο στο δρόμο τους; Η μικρή, ρημαγμένη Ελλάδα, σ’ έναν αγώνα που μοιάζει εξαρχής άνισος.
Κρυμμένοι στο σκοτάδι, οι συνωμότες χαμογελούν. Όλα πηγαίνουν όπως τα είχαν προσχεδιάσει…

Μεστό από συναρπαστικές ανατροπές, καταιγιστική δράση κι ολοζώντανους χαρακτήρες, το δεύτερο βιβλίο της σειράς μάς καλεί να ταξιδέψουμε σ’ ένα εναλλακτικό μέλλον, όπου μια λεπτή γραμμή χωρίζει το όνειρο απ’ τον εφιάλτη και τη δημιουργία απ’ την καταστροφή.

«Άγγελος Εκδικητής» - Ο Κώδικας της Δημιουργίας #3

Η ιστορία καλπάζει εκτός ελέγχου. Η αγωνία για το μέλλον κορυφώνεται. Οι αιμοβόροι τζιχαντιστές, με την κλεμμένη τεχνολογία τους, πατάνε πόδι στην Ευρώπη.
Πρώτος στόχος, η Ελλάδα. Το αιματοκύλισμα ξεκινά στην Κρήτη.
Ο Βασίλης Ξάνθος οδηγεί τους γενναίους Έλληνες στον άνισο υπέρ πάντων αγώνα. Ο Νίκος Αυγερινός, το παιδί θαύμα της Φυσικής, έχει τη λύση. Η θεωρία του μπορεί να ξεκλειδώσει δυνάμεις αποκαλυπτικές και να ισορροπήσει τη ζυγαριά της μοίρας. Όμως είναι χαμένος στην ατελέσφορη αναζήτηση της Σοφίας που -θαμμένη από τη χούντα σ’ ένα σκοτεινό μπουντρούμι- αντιστέκεται, αγέρωχη και μόνη, στο πεπρωμένο.
Οι μεγάλες δυνάμεις παρακολουθούν από απόσταση. Είναι ασφαλείς, νομίζουν… Ωστόσο το μεγάλο σχέδιο των αθέατων συνωμοτών έχει ήδη μπει σε κίνηση. Ο κόσμος όλος κινδυνεύει. Κι ενώ οι άνθρωποι δολοπλοκούν και σκοτώνουν αλλήλους για βραβεία κάλπικα, κρυμμένο απ’ όλους στα βάθη της τεχνολογίας εκκολάπτεται το απόλυτο κακό.

Το τρίτο βιβλίο της συγκλονιστικής σειράς που τόλμησε να προβλέψει ένα μέλλον εξίσου ζοφερό με την πραγματικότητα του 2022, θα οδηγήσει την αγωνία μας σε νέα ύψη και θα μας προϊδεάσει για την εποχή που έρχεται.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top