Οι top 10 συναυλίες του φετινού καλοκαιριού

Τα πιο hot live concerts για το καλοκαίρι 2022

συναυλίες

Το καλοκαίρι, εκτός από διακοπές σε κάποιο νησί, είναι ιδανικό για να παρακολουθήσετε live τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες! Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, τις 10 πιο hot συναυλίες αυτού του καλοκαιριού και καλή σας διασκέδαση!

Τεχνόπολη δήμου Αθηναίων: Το πρόγραμμα για τον Ιούνιο 2022

Μουσικές βραδιές έρχονται στην πιο εμβληματική σκήνη της πόλης. Μουσικά σχήματα είναι έτοιμα να μας χαρίσουν αξέχαστες καλοκαιρινές μουσικές βραδιές στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. 

Release Athens 2022: Το πρόγραμμα στις 8/06/2022 - Στη σκηνή οι Bauhaus

Μετά από 35 μήνες σιωπής ήρθε επιτέλους η ώρα η Πλατεία Νερού να ανοίξει και πάλι τις πόρτες της!

Ξεκινάμε με εμφατικό τρόπο αφού στη σκηνή του Release Athens θα ανέβουν τρία συγκροτήματα που καθόρισαν τη μουσική τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες, το καθένα με το δικό του, ξεχωριστό τρόπο. 

Ο Αντώνης Ρέμος στο θέατρο Άλσος στις 20 και 21 Ιουνίου

Με δυνατές ερμηνείες συντροφιά με μια σπουδαία παρέα εξαιρετικών ερμηνευτών και μουσικών, με ένα μουσικό πρόγραμμα γεμάτο παλιές και νέες επιτυχίες. Σε μια μαγική ατμόσφαιρα, με έντονα μουσικά στιγμιότυπα και μελωδίες που θα σε ταξιδέψουν σε ένα αξεπέραστο live show γεμάτο ένταση, ρυθμό, ενέργεια και πάθος.

Η Νατάσσα Μποφίλιου στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

Η εκρηκτική Νατάσσα Μποφίλιου, πάντα με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο στο πλευρό της, έχοντας ολοκληρώσει μια σειρά επιτυχημένων παραστάσεων στην αθηναϊκή σκηνή του VOX, ταξιδεύει επιτέλους και πάλι με την εξαιρετική μπάντα της σε Ελλάδα και Κύπρο, για να γιορτάσει την επιστροφή σε αυτό που αγαπά περισσότερο: την άμεση επικοινωνία με το ενθουσιώδες κοινό της, μέσα από τις ανοιχτές συναυλίες.

«Επιτάφιος» του Γιάννη Ρίτσου - Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη

Μια συνάντηση – σταθμός για τον ελληνικό πολιτισμό: Ο «Επιτάφιος» του Γιάννη Ρίτσου μελοποιημένος από τον Μίκη Θεοδωράκη. Δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες του χώρου του θεάτρου και της μουσικής, η ηθοποιός Πέμη Ζούνη και ο κιθαριστής Ιάκωβος Κολανιάν συμπράττουν αυτό το καλοκαίρι στη μουσικο-ποιητική βραδιά προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη, του Έλληνα συνθέτη με τη μεγαλύτερη απήχηση στο ελληνικό -και όχι μόνο- κοινό. 

Ο Γιώργος Σαμπάνης στις 8 Ιουνίου στο Θέατρο Γης

O Γιώργος Σαμπάνης ξεκινάει τη μεγάλη καλοκαιρινή του περιοδεία και υπόσχεται αυτό το καλοκαίρι να μας απογειώσει και να μας παρασύρει στον ρυθμό του, με τα τραγούδια που αγαπάμε ν΄ ακούμε αλλά και με την μοναδική του ενέργεια πάνω στη σκηνή!

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Live στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους δημιουργούς και ερμηνευτές της γενιάς του ξεκινά την καλοκαιρινή περιοδεία του όπως κάθε χρόνο.

Ο Ψαραντώνης στο θέατρο Βράχων την Τετάρτη 13 Ιουλίου

Ο Ψαραντώνης, ένας ζωντανός θρύλος της μουσικής, ο οποίος έχει εμπλουτίσει με τους ήχους και τις ερμηνείες του την κρητική, τη μεσογειακή και την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά έρχεται για μια μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» την Τετάρτη 13 Ιουλίου.

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου στο Ηρώδειο την Πέμπτη 16 Ιουνίου

Στη σκηνή του Ωδείου Ηρώδου Αττικού θα ανέβει την Πέμπτη 16 Ιουνίου ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, για να μας παρουσιάσει μια αντιπροσωπευτική επιλογή τραγουδιών, σε μια μοναδική συναυλία, ειδικά σχεδιασμένη για το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

Η Ρένα Μόρφη στο Gazarte roof stage για τρεις μοναδικές εμφανίσεις

Μετά τις sold out εμφανίσεις της στην Αθήνα τον χειμώνα που πέρασε και ενώ ετοιμάζει τα νέα δισκογραφικά της βήματα, η Ρένα Μόρφη θα γιορτάσει μαζί μας την χαρά του φετινού καλοκαιριού με τρεις μοναδικές εμφανίσεις στο GAZARTE ROOF STAGE!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top