Ξεκινά η «Βραδιά του Ερευνητή»

Η γνωριμία με το επάγγελμα του ερευνητή

Βραδιά του ερευνητή

Την ευκαιρία να γνωρίσουν παραπάνω πράγματα για το επάγγελμα του ερευνητή αλλά και να ενημερωθούν πάνω σε σημαντικά ερευνητικά αποτελέσματα των πέντε ινστιτούτων του ΕΚΕΤΑ θα έχουν όσοι βρεθούν στη «Βραδιά του Ερευνητή» στις 24 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Πάνω από 30 κωμικοί ανεβαίνουν στη σκηνή και δίνουν ρέστα

«Η διοργάνωση φέτος αφορά σε μία επιλεκτική έκθεση τεχνολογιών, ευελπιστώντας να αποτελέσει ένα μεταβατικό στάδιο προς τη νέα κανονικότητα. Ζητούμενο της εκδήλωσης, που έχει την υποστήριξη του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αποτελεί η ενημέρωση του κοινού για τα ερευνητικά αποτελέσματα και τον τρόπο που αυτά βελτιώνουν την καθημερινότητα του ανθρώπου, η γνωριμία με το επάγγελμα του ερευνητή και η προτροπή των νέων για μία επαγγελματική πορεία στον τομέα της έρευνας» αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Στη «Βραδιά του Ερευνητή» που θα διαρκέσει ως τις 1 Οκτωβρίου οι επισκέπτες μεταξύ άλλων θα λάβουν απαντήσεις και για το «τι είναι τα εμβόλια» θα δουν τα ρομπότ του μέλλοντος και θα μάθουν για τη "μεικτή πραγματικότητα". 

Το ΕΚΕΤΑ διοργανώνει και συντονίζει το Chat Lab. Πρόκειται για διαδικτυακές συζητήσεις με ερευνητές, που θα δώσουν στους επισκέπτες απαντήσεις για θέματα που τους απασχολούν.

Οι ενδιαφερόμενοι για να κλείσουν ραντεβού, με τον ερευνητή που επιθυμούν, πρέπει να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Chat Lab https://researchersnight.gr/chat-lab/


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top