«Το μικρό Παρίσι των Αθηνών» κάνει πρεμιέρα στις 20 Ιουνίου

Ένα ολοκληρωμένο Jazz & World music festival στο κέντρο της πόλης

φωτο παραστασης

Πρεμιέρα κάνει το Μικρό Παρίσι των Αθηνών στις 20 Ιουνίου και το οποίο θα έχει διάρκεια  έως τις 30 του μήνα. Για δέκα ολόκληρες μέρες όσοι επιθυμούν θα μπορούν να παρακολουθήσουν ένα ολοκληρωμένο Jazz & World music festival με 11 συνολικά συναυλίες, στον κήπο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης της Αθήνας έναντι του σταθμού Λαρίσης.

Το «1984» του Τζωρτζ Όργουελ για πρώτη φορά σε Graphic Novel!

Η είσοδος στις συναυλίες είναι μεν ελεύθερη αλλά πρώτα χρειάζεται να γίνει κράτηση με email στο petitparis.athenes@gmail.com , καθώς οι θέσεις θα είναι περιορισμένες λόγω των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού. Έναρξη των συναυλιών στις 21:00. 

Επίσης μεγάλα έργα street art (mural) θα πραγματοποιηθούν καθ’όλη την διάρκεια της προετοιμασίας και της τέλεσης του φεστιβάλ στην ευρύτερη περιοχή που δραστηριοποιείται το «Μικρό Παρίσι των Αθηνών» κάτω από την Ομόνοια ως το Μεταξουργείο και τον σταθμό Λαρίσης.

Το φεστιβάλ θα συμπληρωθεί από διαλέξεις και εικαστικές εκθέσεις.Το «Μικρό Παρίσι των Αθηνών 2021» θα θέσει ως ζήτημα ζωτικής σημασίας για τον ανθρώπινο πολιτισμό και τη ζωή μας γενικότερα, την αντίληψη κατ’ αρχήν και υιοθέτηση κατόπιν, του καθημερινού μας σεβασμού στο οικοσύστημα που ζούμε ή επισκεπτόμαστε.

Η Φαίδρα Δρούκα ξεκινά καλοκαιρινή περιοδεία με «Το υπέροχό μου διαζύγιο»

Το φεστιβάλ που μπολιάζει με πολιτισμό και τέχνη μια από τις πιο αδικημένες περιοχές της Αθήνας και δίνει βήμα σε νέους καλλιτέχνες, για το 2021 συνδιοργανώνεται από το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυo, τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (OΠΑΝΔΑ), την Περιφέρεια Αττικής και φέρει την αιγίδα και υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΥΠΠΟΑ).

Πληροφορίες για εθελοντική συμμετοχή στην οργάνωση του φεστιβάλ

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν εθελοντικά στις ομάδες διαχείρισης και φωτογραφικής καταγραφής του φεστιβάλ παρακαλούνται να στείλουν ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα στο petitparis.athenes@gmail.com.

Κατά την προετοιμασία του φεστιβάλ, οι εθελοντές-διαχειριστές παρακολουθούν τα προγραμματισμένα σεμινάρια και αφού συμπληρώσουν τις απαιτούμενες ώρες παρακολούθησης και εθελοντικής συμμετοχής στο φεστιβάλ, παραλαμβάνουν αντίστοιχη βεβαίωση.

Website: mikroparisi.eu 
Facebook: Petit Paris d’ Athènes – Μικρό Παρίσι των Αθηνών
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top