Από τις 19/9 και κάθε Σάββατο διασκεδάζουμε στο Acro Roof στο Γκάζι

Έναρξη με Βασίλη Κόλλια και Δημήτρη Ουγγαρέζο στα decks

Acro Roof - Open Live  Stage

Ένας νέος, ανοιχτός χώρος στην ωραιότερη ταράτσα στην καρδιά της Αθήνας!

Την ώρα που τα φώτα της πόλης ανάβουν, από την δύση του ηλίου και μετά, ανεβαίνουμε στο live stage του Acro Roof για να απολαύσουμε απλόχερα την ωραιότερη θέα της Αθήνας και την φωτισμένη Ακρόπολη σε πρώτο πλάνο, συνδυάζοντας την live ελληνικη μουσικη με τις προσεγμένες επιλογές από DJ.

Αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου

Το Acro Roof θα δώσει άλλο χρώμα στις καλοκαιρινές βραδιές μας στην πόλη!

Την πρώτη ξεχωριστή βραδιά θα ανοίξει ο Βασίλης Κόλλιας. Νέος, ελπιδοφόρος ερμηνευτής, με προσωπικό μουσικό στίγμα και μια υπέροχη λαϊκή φωνή, η οποία καταχειροκροτείται στις ζωντανές εμφανίσεις του.

Με ένα ιδιαίτερο ανεβαστικό «live party» θα παρουσιάσει αγαπημένα τραγούδια και όχι μόνο, καθώς και την νέα κυκλοφορία του προσωπικού του single με τίτλο «Θα 'ρθουν στιγμές» σε στίχους, μουσική και ενορχήστρωση του ίδιου.

Στα decks θα είναι ο αγαπημένος παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Ουγγαρέζος έτοιμος να μας ξεσηκώσει με τις μουσικές του επιλογές, από νωρίς …

Ο «Κάτω Παρθενώνας» για μια μόνο παράσταση στο Κηποθέατρο Νίκαιας

Βασίλης Κόλλιας

Δημήτρης Ουγγαρέζος

Σε πείσμα των καιρών και δεδομένων των δύσκολων και ιδιαίτερων συνθηκών το Acro Roof είναι έτοιμο να υποδεχτεί μια σειρά από ξεχωριστά live sunset greek party αποδεικνύοντας ότι μπορούμε να ελπίζουμε και να δημιουργούμε ακόμα, τηρώντας ωράριο αλλά πάνω απ’ όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που ορίζει ο νόμος!

ACRO ROOF

… γιατί τα καλύτερα party ξεκινάνε από ψηλά!

ACRO ROOF

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 13, ΓΚΑΖΙ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 20:00

ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 210 3428272

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top