Απόκριες 2020: Samba, ζογκλέρ και street dancers στην πλατεία Συντάγματος

Στη γιορτή συμμετέχει και η Μεξικάνα τραγουδίστρια , Martha Moreleon

απόκριες 2020 στο Σύνταγμα

Ο Δήμος Αθηναίων ακυρώνει για προληπτικούς λόγους όλες τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για το Καρναβάλι για το διάστημα ως και την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου μετά από τις ανακοινώσεις του υπουργείου Υγείας σχετικά με την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Έτσι δε θα πραγματοποιηθεί η  μεγάλη γιορτή  με flash mobs, τραγούδι, ακροβατικό χορό, αφροβραζιλιάνικα κρουστά, Βενετσιάνους και ταραντέλες, βραζιλιάνικους παραδοσιακούς χορούς, samba, tango, flamenco & street dancers, ξυλοπόδαρους, μίμους, ζογκλέρ και καρναβαλιστές μια άλλης εποχής που ξεσηκώνουν την πόλη και στήνουν χορό γύρω από το γαϊτανάκι. 

Ιτέα: Τριήμερο αποκριάς με κέφι και σαρακοστιανά κεράσματα

 

Απόκριες 2020: Υψηλή πληρότητα σε Πάτρα, Ξάνθη και Γαλαξίδι

Η σχολή βραζιλιάνικων χορών Arte Brasileira Atenas με τους professores Dudu & Gislene Ausech και μαθητές τους, Η σχολή tango Baile de Barrio με τους tangueros Κώστα Νικολαΐδη και Δώρα Αναγνώστου, Η σχολή Flamenco Rueda της Στέλλας Παππά με τις χορεύτριες φλαμένκο Έρρικα Σαρρή και Μαρικλαίρη Παπαγιάννη, Η σχολή βραζιλιάνικων κρουστών Batuca percussao brasileira Atenas με τον Βασίλη Λιόση και μαθητές του.

Ο street dancers της Ηοοd groove management Theofan Hawkes & Konstantinos Pagiatis, η ομάδα χορού Καραϊβικής της Κολομβιανής χορεύτριας και δασκάλας Xiomara Alfaro του συνδέσμου Asclaye και Οι Βενετσιάνοι καρναβαλιστές του Athens art network. Σκηνοθεσία flash mob: Ιωάννης Μακρόπουλος Γενική επιμέλεια: Mάριος Στρόφαλης.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top